De zomer komt eraan!

Dé tijd voor een feestje bij de SchildHoeve of bij u thuis!

Feestelijk de zomer inluiden? Wij zijn dé locatie in de regio voor zomerfeesten en -partijen welke wij naar wens op maat kunnen maken.
Plan een afspraak en u zult versteld van staan van onze mogelijkheden. 


De ultieme barbecue-belevenis: De Karbecue!


Geweldige smaken ontstaan doordat wij al onze verse huisgemaakte gerechten op hout of houtskool barbecueën, roken of grillen. De gerechten worden geserveerd met een grote portie passie, smaak en enthousiasme! Wanneer de Karbecue op temperatuur is gaan onze grillmeesters met het vlees & vis aan het werk. Zij laten zich graag door de gasten op de vingers kijken, gaan gezellig het gesprek aan met de gasten en maken hen wellicht net zo enthousiast!


 
Een greep uit onze karbecue gerechten


De huisgemaakte gerechten die onze grillmeesters serveren, variëren van low-and-slow gerookt buikspek (lang gegaard via de smoker), malse ribeye, sappige spareribs om uw vingers bij af te likken, met honing geglazuurde kip, gerookte zalm die smelt op je tong... Kortom: één grote “wauw”-sensatie!


Arrangement naar uw wens


Wilt u een KBQ Feastmenu op maat? Onze grillmeesters gaan graag met u om de tafel om uw wensen te bespreken. De Karbecue is te huur vanaf 50 personen tot wel 500 personen en is zowel te boeken bij ons op de SchildHoeve als bij u op locatie! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op want de mogelijkheden zijn eindeloos!Meer informatie op http://www.karbecue.nl of http://www.deschildhoeve.nl.

Uiteraard bieden wij meer! Zo verzorgen wij arrangementen met uitgebreide barbecuebuffetten, heerlijke hapjes, koele drankjes, koude en warme buffetten en activiteiten. Voor onze mogelijkheden verwijzen wij u graag door naar onze medewerkers Linda, Amber en Ilona.

Bereikbaar op het nummer 0528 220002 of via info@deschildhoeve.nl

Ook op gebied van catering, zowel zakelijk als privé, verzorgen wij alles tot in de puntjes! Wij komen graag bij u thuis om samen met u te zorgen voor een geweldige start van de zomer! Met onze cateringservice brengen wij de zomer naar u toe! Een feestelijk ingericht festivalplein compleet met bierbanken, statafels, palmbomen, foodtrucks en een bar met koele drankjes. Uw zomerfeest is natuurlijk niet compleet zonder heerlijk eten en goede muziek.

Wij kunnen een zomers festival voor u verzorgen tijdens uw verjaardag, jubileum of bruiloft!
Voor meer info over onze cateringmogelijkheden verwijzen wij u graag door naar onze medewerkers Linda, Amber en Ilona.
Bereikbaar op het nummer 0528 220002, of via info@deschildhoeve.nl.
Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen op onze website https://www.deschildhoeve.nl/catering

 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | beter vindbaar dotsolutions