Op bijzondere wijze uw robijnen bruiloft vieren

Een bijzonder moment en een onvergetelijke dag, dat is een robijnen bruiloft zeker! Een robijnen huwelijk betekent dat u veertig jaar getrouwd bent. En dat is iets wat niet veel koppels kunnen zeggen!
Tijd voor een speciale dag, een dag waarop feest gevierd kan worden om te eren wat jullie met elkaar hebben. Gasterij de SchildHoeve in Hoogeveen in Drenthe heeft alles in huis om uw robijnen bruiloft tot in de puntjes te verzorgen, van feestlocatie tot hapjes en drankjes.

Een bijzondere feestlocatie

Veel koppels dromen alleen maar van een robijnen bruiloft en zouden graag willen dat ze al zo lang bij elkaar zijn. Het is immers de ultieme vorm van liefde, die dan ook gevierd moet worden. Gasterij de SchildHoeve in Hoogeveen biedt u niet alleen een bijzondere feestlocatie waar u uw robijnen bruiloft kunt vieren, u geniet ook van diverse arrangementen om uw dag compleet te maken. Zo wordt uw jubileumviering een groot succes en kunt u terugdenken aan een onvergetelijke en bijzondere dag. Samen met uw gasten kunt u vieren dat u al veertig jaar met elkaar bent getrouwd, onder het genot van een hapje en drankje.

Een eigen invulling

Gasterij de SchildHoeve regelt uw robijnen bruiloft geheel op maat. Wij bieden uiteraard een bijzondere en mooie locatie aan, maar ook wanneer u deze dag graag thuis wilt vieren, kunnen wij onze diensten aanbieden. Wij verzorgen immers catering op locatie en voorzien u ook thuis van de lekkerste gerechten en speciale drankjes. Jarenlange ervaring in catering zorgt ervoor dat onze medewerkers als geen ander weten hoe ze een feest tot in de puntjes verzorgen. U kunt er zelfs voor kiezen om een eigen kok in te huren, die live kookt op uw locatie. Zo wordt genieten van eten en drinken nog intenser!

Meer weten over de mogelijkheden voor uw robijnen huwelijk? Neem direct contact met ons op en beleef de dag van uw dromen!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions