Op zoek naar een locatie voor 5 jarig huwelijk

Waar het allemaal begint met één, twee of drie jaar, vliegt de tijd voorbij en is het alweer vijf jaar geleden dat u met elkaar getrouwd bent. Ook al is het geen zilveren of gouden bruiloft, een 5 jarig huwelijk is toch een hele mijlpaal. Er valt dan ook zeker iets te vieren. Vijf jaar getrouwd zijn, betekent een houten huwelijk. Hout staat voor duurzaamheid en kracht. En dat is ook precies wat een houten huwelijk is!

Bent u op zoek naar een bijzondere feestlocatie, een mogelijkheid om deze dag groots te vieren? Uw 5 jarig huwelijk vieren in Hoogeveen doet u bij Gasterij de SchildHoeve in Fluitenberg. Een prachtige locatie, bijzondere arrangementen en aanvullende mogelijkheden zorgen voor een onvergetelijke dag.

Een 5 jarig huwelijk op maat

Een 5 jarig huwelijk lijkt niet zo lang, maar het is zeker een mooie kans om feest te vieren. Gasterij de SchildHoeve biedt een bijzondere locatie, die u van alles voorziet. Onze ruime feestzalen bieden plek aan 500 man, worden geheel in stijl en naar wens aangekleed en hebben een prachtige ligging in een bosrijke omgeving. Een fotoreportage is dan ook zeker een van de mogelijkheden op locatie.

Naast grote en mooi aangeklede feestruimtes bieden wij tevens professionele catering. Onze medewerkers kunnen u op deze dag voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes in de vorm van een koud en warm buffet. Kwaliteitsproducten, aangevuld met een professionele en gezellige manier van serveren, zorgen voor een onvergetelijke dag. Wilt u ook activiteiten organiseren, dan denken wij met u mee. Entertainment verzorgen is iets waar wij zeker raad mee weten!

Neem contact op

Uw 5 jarig huwelijk vieren in Hoogeveen? Neem contact op met Gasterij de SchildHoeve en laat u informeren over de vele mogelijkheden voor een geslaagde en zeer bijzondere dag!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine optimalisatie dotsolutions