Op zoek naar een vergaderlocatie in Drenthe

Op zoek naar een stijlvolle en gemakkelijk bereikbare vergaderlocatie in Drenthe? Gasterij de SchildHoeve is ongetwijfeld de locatie die u zoekt. Gelegen in de prachtige omgeving van Fluitenberg, in gemeente Hoogeveen, en dicht bij de A28 (afslag 27), is Gasterij de SchildHoeve inspirerend en bereikbaar. Met verschillende zalen voor uiteenlopende vergadergroepen en tal van arrangementen om uw ervaring nog completer te maken, besluiten steeds meer gezelschappen voor onze vergaderlocatie in Drenthe te kiezen. Bij Gasterij de SchildHoeve bekijken we graag samen met u wat u van een vergaderlocatie verwacht, hoe we uw ervaring compleet kunnen maken en welke mogelijkheden daar weer op aansluiten. Voortaan vergadert u in stijl in de bosrijke omgeving van het prachtige Drenthe.

Modern, compleet en ruim

Deze vergaderlocatie in Drenthe is niet alleen schitterend gesitueerd, ook beschikken de zalen van Gasterij de SchildHoeve over de modernste toeters en bellen. Denk daarbij aan beamers, beamerschermen, flipovers, microfoons en meer. Bovendien kunt u met gezelschappen van verschillende groottes terecht bij Gasterij de SchildHoeve. Zelfs voor gezelschappen tot maximaal 250 personen bent u bij ons aan het juiste adres. Als dat echter nog niet genoeg is, zijn er ook nog verschillende arrangementen waarvoor u kunt kiezen. Hiermee maakt u uw vergadering nog specialer en completer. Bij ieder arrangement krijgt u gratis koffie, thee, water, mintjes en koekjes, maar ook Wi-Fi is altijd inbegrepen. Wat u verder nog kunt verwachten van een gekozen arrangement, hangt af van uw keuze. Zo kunt u onder andere nog kiezen voor een inbegrepen lunch van 4 of 8 uur.

Uw ideale vergaderlocatie in Drenthe

Om ervoor te zorgen dat Gasterij de SchildHoeve uw favoriete vergaderlocatie in Drenthe wordt, hechten wij veel waarde aan uw wensen. Door samen uw verwachtingen in kaart te brengen, kunt u uiteindelijk gemakkelijk de meest passende keuze maken. Mail of bel ons dan ook gerust, of kom gezellig een keer langs!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions