Barbecue organiseren voor een personeelsfeest

Heeft u de schone taak opgedragen gekregen om een barbecue te organiseren voor het personeelsfeest? Geen nood, want dit is zeer eenvoudig te regelen. Schakel de professie en ervaring van catering de SchildHoeve in en het komt helemaal voor elkaar. Het leuke van een barbecue is dat eigenlijk alle mensen dat wel kunnen waarderen. Ook personen die nogal kieskeurig zijn als het om eten gaat, kunnen tijdens een barbecue prima aan hun trekken komen. Er is altijd voor elk wat wils.

Personeelsfeest organiseren

Wanneer u dit jaar het feest voor het personeel mag organiseren, begin dan niet te laat. Het is prettig wanneer de collega’s al vroegtijdig weten wanneer het feest wordt gehouden. Op die manier is de kans groot dat bijna iedereen aanwezig kan zijn. En dat is toch wel net zo gezellig. Neem ook vroeg van te voren contact op met de catering. De SchildHoeve kan u veel werk uit handen nemen. Wij horen graag wanneer u het feest wilt organiseren, hoeveel mensen er verwacht worden en of er nog andere specifieke wensen zijn. Er is veel mogelijk.

Barbecue

Barbecueën heeft bij de SchildHoeve een enigszins nieuw jasje gekregen. We noemen het om die reden dan ook De Karbecue. Er kunnen tijdens het personeelsfeest allerlei gerechten voor uw gasten worden bereid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan malse ribeye, gerookte zalm, sappige spareribs of met honing geglazuurde kip. Wanneer u dit leest, loopt het water u vast en zeker al in de mond. Het leuke is dat de gasten tijdens De Karbecue betrokken worden bij de bereiding. De grillmeesters delen graag hun enthousiasme en vakkennis.

Barbecue laat u organiseren door catering de SchildHoeve

De Karbecue is prima geschikt voor welk feest dan ook. Bij de SchildHoeve houden we graag rekening met uw verlangens en voorkeuren. Een barbecue op maat is ook altijd mogelijk. U kunt telefonisch contact opnemen om uw wensen te bespreken. U mag ook even zelf langskomen op de Schildhoeve. Op die manier kan alles goed doorgesproken worden. Naast de catering van diverse maaltijden is de Schildhoeve ook het beste adres voor vergaderingen, overnachtingen, teambuildingsdagen en meer. Kijk eens rond op onze website.

Contact


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website beheer dotsolutions