Gasterij & Catering de SchildHoeve

 

Gasterij

Wij heten u van harte welkom bij Gasterij & Catering de SchildHoeve. Gelegen in de bosachtige omgeving van Fluitenberg nabij Hoogeveen, bieden wij een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Een pracht locatie in de provincie Drenthe. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de bovenstaande video van onze parktuin 'De Verleiding' en ontdek wat onze locatie zo uniek maakt!

Wij beschikken over verschillende zalen, een grote landelijke tuin en altijd voldoende parkeergelegenheid.

Indien u graag over wat meer informatie beschikt met betrekking tot onze zalen en/of parktuin kunt u in ons menu onder over de SchildHoeve, op de desbetreffende zalen of onze parktuin klikken waarna u meer informatie in beeld zult krijgen.

De zalen

Onze zalen zijn onder andere uitermate geschikt voor het geven van bruiloften, vergaderingen, feestavonden, recepties, bedrijfsfeesten- en presentaties, teambuildingsactiviteiten en jubilea.

Daarnaast is onze locatie ook geschikt voor het geven van een persoonlijke uitvaart.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel ons op 0528 22 00 02 of stuur een e-mail naar info@deschildhoeve.nl.

Neem contact met ons op

Catering

Door onze jarenlange ervaring zijn wij ook actief in de cateringbranche. In overleg met onze chefkok kunnen wij (bijna) alles regelen op het gebied van eten en drinken zodat wij samen met u een heerlijk menu samen kunnen stellen.

Daarnaast beschikken wij ook over diverse cateringmaterialen waarmee wij voor u alle zorgen uit handen kunnen nemen. Van het langsbrengen van een hapjesschaal of salade tot het verzorgen van een compleet feest bij u thuis of op de zaak inclusief bediening en materialen, bij de SchildHoeve bent u hiervoor aan het juiste adres.

Mocht u een overzicht willen van wat wij onderandere aanbieden, verwijzen wij u graag door naar onze cateringpagina, hier vind u vele opties. Liever een voorstel op maat? Ook dat is natuulijk mogelijk!  


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | internet marketing dotsolutions