Wij stellen ons graag aan u voor!

Zoals u eerder op onze site heeft kunnen lezen, heten wij u van harte welkom bij Gasterij en Catering De SchildHoeve. Maar wie zijn wij eigenlijk? We stellen onszelf en onze teamleden graag aan u voor!

Vanaf 2005 zijn wij, Robertkoen en Linda Blokzijl-Klok samen met onze tweeling Wilko en Hellen (inmiddels 18 jaar) begonnen met het ontvangen van gasten bij ons op locatie. We hebben als echtpaar voeten in de aarde gezet om de SchildHoeve tot een succesvol bedrijf te maken zoals het nu is.

Door te blijven inspelen op de behoeften van onze gasten en door dit telkens terug te koppelen aan en met ons team willen wij onze gasten bij ieder feest of evenement een onvergetelijke ervaring laten bezorgen. Onze gasten net dat beetje extra bieden is waar wij voor staan.

Om dit te kunnen bereiken hebben wij zorgvuldig een hardwerkend, betrokken en enthousiast team samengesteld waar we trots op zijn. 

We stellen ons graag en onze teamleden graag aan u voor:

Directie

Linda Blokzijl-Klok

Trotse eigenaresse van De SchildHoeve, 47 jaar jong en moeder van Wilko en Hellen van beide 18 jaar. Linda is gastvrouw pur sang, vindt het heerlijk haar gasten in de watten te leggen en is tevens verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. 

Linda

Robertkoen Blokzijl

Trotse mede-eigenaar van De SchildHoeve, 48 jaar en echtgenoot van Linda. Een perfectionist die op de kleinste details weet te letten. 

Bedrijfsleiding

Wilfred Joel 

Wilfred is sinds dit jaar werkzaam binnen De SchildHoeve.  Doordat ons bedrijf in korte tijd flink is gegroeid, is Wilfred aangesteld als bedrijfsleider. Met zijn grote bagage aan (leidinggevende) horeca-ervaring is hij een goede aanvulling binnen het team. Een echte teamplayer, gaat voor de 100%, meedenkend en creatief en is pas tevreden als onze gasten dit ook zijn. 

 

Keuken

Luuk de Weerd

Luuk de Weerd is al jaren onze chefkok en naast het koken verantwoordelijk met betrekking tot keuken, bediening en algehele bedrijfsvoering. Hij legt de lat  altijd hoog en weet met zijn creativiteit en enthousiasme zijn keukenteam iedere dag weer te inspireren en te motiveren.

Wist u dat Luuk ook een eigen Facebookpagina heeft? Zie Chefkok De SchildHoeve.

 

Reserveringen & administratie

Ilona Elders

Ilona is onze kanjer op de afdeling receptie en reserveringen. Wanneer u ons belt of mailt zal Ilona u telefoontje of mail beantwoorden. Zij doet de meeste gesprekken met onze gasten. Ilona heeft het talent goed te luisteren naar de wensen van onze gasten en deze zo uit te werken zodat er een passend voorstel volgt.

Ilona is erg betrokken, creatief en meedenkend. 

 

Catering

Ramon Pothof

Ramon neemt de catering voor zijn rekening. Ramon is een echte alleskunner. Goede voorbereiding, meedenken en ontzorgen zijn slechts een paar kernwoorden die goed bij hem passen. Nadat uw feest besproken is komt Ramon bij u langs om de locatie te bekijken en het op te bouwen. Naast de catering staat Ramon ook regelmatig in de bediening op de SchildHoeve.

Wilko Blokzijl 

Wilko is 18 jaar, doet de opleiding meubel en Houttechniek in Zwolle en is naast zijn studie werkzaam als enthousiaste en allround cateringmedewerker. Hij assisteert Ramon tijdens de opbouw van de cateringlocaties, bezorgt de cateringen, vervoert de benodigde materialen, bouwt samen met het team tenten op, tapt biertjes en assisteert bij de Karbecue. Van alle markten thuis dus!

 

Verzorging interieur

Janny Warmels


Janny is onze steun en toeverlaat als schoonmaakster van De SchildHoeve. Janny zorgt ervoor dat de zalen, de toiletten, deuren en ramen na iedere partij weer spik en span zijn. Een topper binnen ons team!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions