Wij stellen ons graag aan u voor!

Zoals u eerder op onze site heeft kunnen lezen, heten wij u van harte welkom bij Gasterij en Catering De SchildHoeve. Maar wie zijn wij eigenlijk? We stellen onszelf en onze teamleden graag aan u voor!

Vanaf 2005 zijn wij, Robertkoen en Linda Blokzijl-Klok samen met onze tweeling Wilko en Hellen (inmiddels 16 jaar) begonnen met het ontvangen van gasten bij ons op locatie. We hebben als echtpaar voeten in de aarde gezet om de SchildHoeve tot een succesvol bedrijf te maken zoals het nu is.

Door te blijven inspelen op de behoeften van onze gasten en door dit telkens terug te koppelen aan en met ons team willen wij onze gasten bij ieder feest of evenement een onvergetelijke ervaring laten bezorgen. Onze gasten net dat beetje extra bieden is waar wij voor staan.

Linda

 

Om dit te kunnen bereiken hebben wij zorgvuldig een hardwerkend, betrokken en enthousiast team samengesteld waar we trots op zijn. 

We stellen enkele van onze teamleden graag aan u voor:

Keuken

Luuk de Weerd

Luuk de Weerd is al jaren onze chefkok en naast het koken verantwoordelijk met betrekking tot keuken, bediening en algehele bedrijfsvoering. Hij legt de lat  altijd hoog en weet met zijn creativiteit en enthousiasme zijn keukenteam iedere dag weer te inspireren en te motiveren.

Wist u dat Luuk ook een eigen Facebookpagina heeft? Zie Chefkok De SchildHoeve.

Marketing & sales

Jan Willem Melisse

Jan Willem is verantwoordelijk voor de afdeling marketing & sales. Voornamelijk is Jan-Willem bezig met het coordineren van de cateringtak. Met zijn jarenlange ervaring in het plannen en uitvoeren van vele kleine en grote evenementen is hij mede verantwoordelijk voor acquisitie, marketing en helpt hij mee met de uitvoering van evenementen.

Jan Willem

 

Reserveringen & administratie

Ilona Elders

Ilona is onze kanjer op de afdeling receptie en reserveringen. Wanneer u ons belt of mailt zal Ilona u telefoontje of mail beantwoorden. Zij doet de meeste gesprekken met onze gasten. Ilona heeft het talent goed te luisteren naar de wensen van onze gasten en deze zo uit te werken zodat er een passend voorstel volgt.

Ilona is erg betrokken, creatief en meedenkend. 

Ilona

 

Bediening

Natasja Brunink

Al jaren onze rots in de branding met betrekking tot ons bedieningsteam. Een echte horecavakvrouw in hart en nieren. Met haar professionaliteit en nauwkeurigheid zorgt zij er telkens weer voor dat de reserveringen van begin tot eind tot in de puntjes zijn verzorgd. Ontzorgen en gastblijheid zijn haar specialiteiten.

Natasja

 

Catering

Ramon Pothof

Ramon neemt de catering voor zijn rekening. Ramon is een echte alleskunner. Goede voorbereiding, meedenken en ontzorgen zijn slechts een paar kernwoorden die goed bij hem passen. Nadat uw feest besproken is komt Ramon bij u langs om de locatie te bekijken en het op te bouwen. Naast de catering staat Ramon ook in de bediening op de SchildHoeve.

Ramon

Verzorging interieur

Janny Warmels

Janny
Janny is onze steun en toeverlaat als schoonmaakster van De SchildHoeve. Janny zorgt ervoor dat de zalen, de toiletten, deuren en ramen na iedere partij weer spik en span zijn. Een topper binnen ons team!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions