De Ervaring

Onze zaal "De Ervaring" leent zich voor verschillende type gelegenheden. De zaal beschikt over een eigen bar en terras zodat u bij mooi weer ook heerlijk buiten kunt zitten met uw gezelschap.

"De Ervaring" verleent zich uitstekend voor bijvoorbeeld uw vergadering. Niet te groot, niet te klein, ideaal voor de wat grotere vergaderingen rond de 30 personen. In deze zaal zijn verschillende vergaderopstellingen mogelijk, uiteraard staan uw wensen hierin centraal. Alle benodigheden zijn daarnaast ook aanwezig in deze zaal (beamer, schrijfbord, eventueel een laptop).

Meer informatie over onze vergaderarrangementen, zie hier onze vergaderpagina.

Maar "De Ervaring" is niet alleen geschikt voor vergaderingen, vele familie- en zakendiners hebben al in deze zaal plaatsgevonden. Door de langwerpige vorm van onze zaal kan er gemakkelijk een buffet worden geplaatst waar u met uw gezelschap van kunt eten. Natuurlijk kan er ook bediend worden in deze zaal of een heerlijke lunch worden geserveerd, dit is naar uw eigen wensen in te vullen.

Mocht u binnenkort een speciale gelegenheid hebben welke u graag bij ons op de locatie zou willen houden, klik dan op onderstaande button.

Neem contact met ons op


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | hosting dotsolutions