De Ontmoeting

Bent u op zoek naar een gezellige, knusse zaal voor u en uw gezelschap? Niet te groot, maar toch genoeg ruimte om gezellig een hapje te eten of een kleine vergadering te houden? Wellicht is onze zaal "De Ontmoeting" dan een geschikte zaal voor u!

In "De Ontmoeting" kunt u iedereen in de zaal aankijken en gezellig met elkaar praten, zonder dat u uw stem hoeft te verheffen. Juist doordat deze zaal kleiner is dan "De Ervaring" of "De Beleving" kunt u in deze zaal heel gemakkelijk een gezellige sfeer creëren. Kaarsjes op tafel, bediend worden door ons personeel en gezellig met u familie aan tafel dineren. Het is natuurlijk ook mogelijk om een buffet in deze zaal te plaatsen zodat u en uw gezelschap zelf het lekkerste eten kunnen opscheppen. Bent u benieuwd naar welke buffetmogelijkheden wij allemaal bieden?

Natuurlijk kunt u ook vergaderen in "De Ontmoeting". Uitstekend geschikt voor de wat kleinere vergaderingen! Wij hebben verschillende vergaderarrangementen voor u en uw gezelschap samengesteld.

Neem contact met ons op


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website hosting dotsolutions