Overnachten op loopafstand

Luxe en landelijk overnachten na uw feest, vergadering of bijeenkomst op Gasterij & Catering De SchildHoeve? Aan de overkant van de weg bevindt zich Bed & Breakfast Warm Fluitenberg.

Doordat wij de samenwerking zijn aangegaan met de luxe Bed & Breakfastlocatie “Warm Fluitenberg” kunnen wij vanaf 1 januari 2016 na uw feest of vergadering ook een of meerdere uitstekende overnachtingen aanbieden!

Deze nieuwe B&B is vooral voor mensen die van de rust, vrijheid, luxe en warmte willen genieten en op loopafstand van Gasterij & Catering De SchildHoeve. U kunt al wandelend door onze parktuin naar uw appartement toelopen.

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen over overnachten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouw Linda zal spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

tuin panorama

Bed & Breakfast Warm Fluitenberg

Er zijn drie afzonderlijke luxe appartementen (elk voorzien van een twee-persoons  Swiss Sense bed voor twee personen en incl. gebruik van luxe badkamer met sun-shower). Elk appartement heeft eigen identiteit met prachtig uitzicht. Ook voor kleine groepen zijn er in overleg diverse mogelijkheden. Tevens kan men gebruik maken van de prachtige sauna. U waant zich in pure luxe.

Meer informatie over Bed & Breakfast Warm Fluitenberg kunt u kijken op de website van bedandbreakfast.nl.

Bed and Breakfast De Fluitenbergh

Nog een aanrader voor een sfeervolle overnachting is Bed and Breakfast De Fluitenbergh.  Deze ligt achter Gasterij & catering De SchildHoeve en ook op loopafstand (natuurlijk kunnen wij u ook brengen). Kijk  voor meer informatie zie hun website http://www.defluitenbergh.nl/

Appartement of hotelovernachting reserveren?

Wij controleren graag voor u de beschikbaarheid van de accomodaties en kunnen de reservering aanvragen. Wel zo gemakkelijk. Heeft u er verder geen omkijken na. 
Overnacht u liever in een hotel of met een grotere groep? Neemt u gerust contact met ons op. Wij adviseren en helpen u graag aan een fijne overnachting.

Neem contact met ons op


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | website bouw dotsolutions