Vele overnachtingsmogelijkheden op loopafstand van Gasterij & Catering de SchildHoeve!

 

Nieuwe Bed & Breakfast aan de Fluitenbergseweg: De Hertenhoef!

Sinds 12 november 2017 is Fluitenberg een nieuwe, super de luxe bed & breakfast rijker: De Hertenhoef

B&B Hertenhoef ligt ook op loopafstand van Gasterij & Catering de SchildHoeve. Het betreft een landhuis met een voormalig vrijstaand koetshuis/paardenstal op 10.000m2 welke verbouwd is tot een luxe B&B met 1 gastenkamer die van alle gemakken is voorzien. U kamer heeft een eigen entree, openslaande tuindeuren en een beschut terras met overkapping, passend bij de luxe stijl van de accommodatie(alles gelijkvloers). U heeft de B&B dus geheel voor uzelf!

De gastenkamer heeft een moderne luxe badkamer en desgewenst kunt u gebruik maken van de ruime sauna in uw verblijf. Vanuit uw kamer kijkt u zo naar de herten en alpaca’s. Kijk voor een volledige reportage op www.hertenhoef.nl. Eigenaren Heleen en Edwin Timpen heten u graag een gastvrij welkom!

Bed & Breakfast Warm Fluitenberg

Luxe en landelijk overnachten na uw feest, vergadering of bijeenkomst op Gasterij & Catering de SchildHoeve? Aan de overkant van de weg bevindt zich Bed & Breakfast  'Warm Fluitenberg'.

Er zijn drie afzonderlijke luxe appartementen (elk voorzien van een twee-persoons Swiss Sense bed voor twee personen en incl. gebruik van luxe badkamer met sun-shower). Elk appartement heeft eigen identiteit met prachtig uitzicht. Ook voor kleine groepen zijn er in overleg diverse mogelijkheden. Tevens kan men gebruik maken van de prachtige sauna. U waant zich in pure luxe.

Deze moderne B&B is vooral voor mensen die van de rust, vrijheid, luxe en warmte willen genieten en op loopafstand van Gasterij & Catering de SchildHoeve. U kunt al wandelend door onze parktuin naar uw appartement toelopen. In overleg met eigenaar Marinus Prins kunt u zelfs al op tijd beschikking krijgen over de sleutel zodat u voorafgaande aan uw bijeenkomst of feest uw spullen al eerder kunt brengen. Geen gedoe met tassen en koffers dus .

Meer informatie over Bed & Breakfast Warm Fluitenberg kunt u kijken op de website van bedandbreakfast.nl.

Bed and Breakfast De Fluitenbergh

Nog een aanrader voor een sfeervolle overnachting is Bed and Breakfast De Fluitenbergh. Deze ligt achter Gasterij en Catering De SchildHoeve en ook op loopafstand (natuurlijk kunnen wij u ook brengen). Kijk  voor meer informatie zie hun website http://www.defluitenbergh.nl/

Neem contact met ons optuin panorama

 

 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website bouw dotsolutions