Perfecte catering voor de perfecte lunch

De SchildHoeve staat bekend vanwege het aanbieden van hoogwaardige cateringservices in Drenthe; met name in de omgeving Hoogeveen, Emmen en Meppel. Vaak is onze klant een onderneming die door ons de catering voor een bedrijfslunch of bedrijfsdiner wil laten verzorgen. Wij staan wat catering (indien gewenst inclusief drank) echter ook klaar voor de klant die een lekkere lunch of een lekker diner wenst, gewoon thuis of op een niet zakelijke locatie. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de mogelijkheden die wij u kunnen bieden wanneer u met familie of vrienden wilt genieten van professioneel klaargemaakte gerechten. Ideaal wanneer u wel iets te vieren hebt (zoals een verjaardag) maar niet uw huis uit wilt. In dat geval komt de cateringservice van De SchildHoeve gewoon bij u langs. En voor het symbolische bedrag van een euro per persoon bieden we u ook nog een afwasservice. Uiteraard is deze service optioneel.

Warm en koud buffet als lunch

Lijkt het u wel wat om een overheerlijke lunch gewoon thuis geserveerd te krijgen? We lichten graag een tipje van de sluier op: mogelijkheid wanneer wij de catering voor uw lunch verzorgen is onder andere een koud en warm buffet. Dit kan natuurlijk net zo uitgebreid samengesteld worden als u zelf wilt. Zaken die u sowieso mag verwachten zijn: een lekkere salade, diverse broodsoorten “on side”, en een aantal lekkere garnituren. Afhankelijk van het type buffet vindt u ook diverse (warme) vlees- en visgerechten, bijvoorbeeld gebakken zalm, saté van kip en beenham.

Salades en brood

Vindt u een compleet buffet net iets te veel van het goede? Helemaal niet erg! Onze lunch catering kan het ook wat meer bescheiden aanpakken. Wilt u genieten van geweldige gegarneerde salades en/of soep met broodjes, dan staan wij vanzelfsprekend voor u klaar. Ook bij bijzondere wensen zoals een glutenvrij of vegetarisch dieet hebben wij smaakvolle alternatieven.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | internet marketing dotsolutions