Professionele catering in Drenthe

Wilt u een zorgeloze middag? Kies voor catering op uw eigen locatie in de provincie Drenthe, of elders in Nederland. Gasterij de Schildhoeve is u graag van dienst met passende catering voor verschillende evenementen. Een persoonlijke aandacht voor u, uw gasten en uw personeel staat hierbij voorop! Onze mogelijkheden van catering in Drenthe lopen uiteen van een lekkere bal gehakt tot een exclusief vijfgangen diner. Met welk type catering kunnen wij u van dienst zijn? Wij nemen de zorgen over uw catering in Drenthe graag van u over. 

Verschillende vormen van catering

Gasterij de Schildhoeve biedt verschillende vormen van catering in Drenthe aan, denk aan een simpel buffet met verschillende hapje, een uitgebreid diner of live cooking. Hierbij komen onze koks op de door u gewenste locatie voor u koken, waarbij wij voor alle cateringmaterialen zullen zorgen. Zo hebben uw gasten de mogelijkheid om mee te kijken met de bereiding van de verschillende gerechten. 

Ook bij een bedrijfs- of productpresentatie zijn we u graag van dienst. Met onze professionele catering kunt u de presentatie tot een succes maken voor uzelf en uw gasten. Welke vorm van catering in Drenthe u ook kiest, wij werken enkel met verse producten voor een optimale kwaliteit!

Aansluitende catering voor diëten

Wellicht hebben een aantal van uw gasten last van een bepaalde allergie, waardoor zij genoodzaakt zijn een bepaald dieet te volgen. Hier houden wij tijdens de bereiding van de catering in Drenthe graag rekening mee. Denk bijvoorbeeld aan speciale gerechten die glutenvrij zijn, gerechten voor vegetariërs of gerechten voor personen met een hoge cholesterolwaarde. 

Bent u benieuwd op welke manier wij u kunnen voorzien van passende catering in de provincie Drenthe? Onze medewerkers staan u graag geheel vrijblijvend te woord, om u meer inzicht te geven in de mogelijkheden die wij bieden voor verschillende evenementen. 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | bouw van website dotsolutions