Corona Update

Gepubliceerd op: april 14, 2020

Vanwege de Corona uitbraak en het advies van het RIVM, heeft de Schildhoeve zijn deuren gesloten per 16 maart. Natuurlijk doen wij dit ook om onze gasten en medewerkers zoveel mogelijk te beschermen en behoeden. Dit heeft grote gevolgen voor ons als organisatie, u als gast en onze medewerkers. Bruiloften die verplaatst moeten worden, evenementen die worden afgelast en vergaderingen die uitgesteld of geannuleerd worden. Wij als organisatie proberen u hierin zoveel mogelijk te ondersteunen en met u mee te denken. Wij blijven daarom ook voor u telefonisch en online bereikbaar.

Wat u misschien al wel opgevallen is, is de situatie zoals u hieronder op de foto’s ziet. Dat komt omdat ondanks de Corona uitbraak de Schildhoeve in een fase van ontwikkeling zit. Deze ontwikkelingen zullen ook zijn vervolg krijgen echter doen wij dit nu met minder mankracht en op gepaste afstand. De komende weken gaan wij u meer laten zien van deze ontwikkelingen. Blijf ons daarom goed in de gaten houden op social media.

Wij van de Schildhoeve wensen u ontzettend veel gezondheid toe. En vergeet niet om ook om elkaar te denken, houd gepaste afstand en wij zien u spoedig weer terug op onze vernieuwde locatie.