Trainingslocatie in de omgeving van Emmen


Organiseert u dit jaar een training of teamuitje voor uw bedrijf? Dan brengt dat natuurlijk altijd een beetje stress met zich mee voor de organisator. Een perfecte trainingslocatie vinden met een leuke activiteit die in goede aarde valt en dan ook nog eens zijn nut heeft? Klinkt onmogelijk, maar niets is minder waar. Gasterij & Catering de Schildhoeve in de omgeving van Emmen is de ideale trainingslocatie voor een topdag. Een ruime landelijke locatie in Drenthe, gratis parkeergelegenheid en professionele service: perfect toch? 
 

Wat de SchildHoeve voor u doet


De locatie van de SchildHoeve is niet alleen geknipt voor een rustige dag en een bedrijfsfeest, maar ook voor tal van leuke activiteiten die een zakelijk nut hebben. De SchildHoeve is de uitstekende locatie voor een training. Maar ook voor diverse teambuilding activiteiten kunt u bij ons terecht. Communicatie, teamwork en intellect zijn belangrijk in spellen zoals “wie is de mol?”, escape rooms, Mafia moordavond en ga zo maar door. Gaat u liever een tijdje terug in de tijd? Kies dan voor bijvoorbeeld het Wild West arrangement of een leuk spelletje “Ik hou van Holland”. Wat uw voorkeur ook is: wij hebben vast en zeker een leuke optie voor u klaarstaan. Bovendien hoort bij elke activiteit een heus culinair arrangement. U krijgt niet enkel wat lekkers als welkom, maar ook onbeperkte drankjes, een heerlijk dessert en een buffet naar keuze. Klinkt dat niet goed? 
 

Overige activiteiten in de buurt van Emmen


Gasterij & Catering de SchildHoeve is gespecialiseerd in tal van evenementen en activiteiten. Zoekt u nog een leuke locatie voor een bedrijfsfeest, om te vergaderen of voor de lancering van een product? Voor elk van deze zaken is de SchildHoeve een uitstekende keuze. Ook als particulier kunt u bij ons terecht. Vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of een offerte? Dat is geen probleem. Wij staan u graag te woord!
 

Contact opnemen

 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions