Trainingslocatie in Assen

De leukste dag om werknemer van een bedrijf te zijn? Dat is ongetwijfeld op de dagen dat er aan teambuilding wordt gedaan. En dat is zeker het geval als er een leuke en relevante trainingslocatie gevonden wordt. Bent u op zoek naar een dergelijke locatie voor een interessante en professioneel verzorgde activiteit? Dan is Gasterij & Catering de SchildHoeve op een landelijke locatie in de buurt van Assen een goede optie als trainingslocatie. Naast allerhande activiteiten geniet u ook van lekker eten en een onverslaanbare service. Gratis parkeergelegenheid, een mooie omgeving en plezier maken: beter kan toch niet? 
 

Activiteiten bij de SchildHoeve

De SchildHoeve heeft een breed aanbod van uiteenlopende activiteiten. Het is dus geen enkel probleem om een activiteit te vinden die bij uw bedrijf en uw collega’s past. Zo zijn er activiteiten die teamwork, communicatie en intellect vereisen of activiteiten die voornamelijk de werksfeer ten goede zullen komen. Naast dit brede aanbod geniet u voornamelijk van de professionele omgeving en gastronomische verzorging. Bij elke activiteit hoort immers een arrangement. U kunt kiezen uit allerlei opties, van een buffet tot een barbecue arrangement. Ook gratis drinken zit inclusief in de kostprijs net als een overheerlijk dessert. Activiteiten combineren? Kan perfect! Wat dacht u bijvoorbeeld van Solexrijden in de ochtend en een leuke quiz in de middag. 

Overige activiteiten in Assen

De SchildHoeve is niet alleen gespecialiseerd in het aanbieden van allerlei activiteiten voor teambuilding, maar ook in feesten, vergaderingen en meer. Steeds met een professionele omkadering en culinaire hoogtepunten. Zelfs als trouwlocatie kunt u terecht bij de prachtige Gasterij & Catering de SchildHoeve. Interesse of hebt u vragen over de prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Contact opnemen


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions