Trainingslocatie in Hoogeveen


Bent u op zoek naar een leuk idee om als teambuilding te gaan doen? Of misschien bent u op zoek naar een geschikte trainingslocatie in Hoogeveen waar u met de werknemers enkele activiteiten en vergaderingen uit kunt voeren? Het spreekt voor zich dat u daarbij ook een minimum aan service verwacht en als het even kan ook nog lekker eten. De bosrijke locatie van Gasterij & Catering de SchildHoeve is bij uitstek geschikt voor deze zaken. Wat dacht u bovendien van gratis parkeergelegenheid!

Een kleine greep uit de opties van de SchildHoeve

De SchildHoeve is gespecialiseerd in het organiseren van leuke bedrijfsuitjes en teambuildings. Onze ervaring gecombineerd met de unieke culinaire arrangementen die voor u worden klaargezet maakt dit tot de ideale trainingslocatie. Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die er voor u en uw werknemers zijn? Dan volgt hier een kleine greep uit het aanbod: 

Alle aangeboden activiteiten zijn in professionele handen en leggen een sterke nadruk op fun en teamwork. En dat allemaal op een landelijke locatie in Drenthe in de buurt van Hoogeveen. Bovendien krijgen jullie allemaal een ontvangst met koffie en thee, onbeperkte dranken en natuurlijk een culinair arrangement om u tegen te zeggen.

Andere activiteiten in Hoogeveen

Naast bedrijfsuitstapjes en teambuildings is de SchildHoeve ook gespecialiseerd in het organiseren en verzorgen van bedrijfsfeesten en vergaderingen. Bovendien beschikken we over drie moderne vergaderzalen en een modern en knap wandelpark. Hebt u interesse gekregen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en een offerte. Onze gastvrouw staat u met een glimlach te woord  en geeft u graag meer uitleg of informatie.

Contact opnemen


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions