Trainingslocatie in Meppel

Elk bedrijf organiseert wel eens een uitstapje voor de collega’s of een leuke teambuilding of training. Bent u op zoek naar een dergelijke trainingslocatie waar het gegarandeerd goed toeven is? Eentje waarbij u niet alleen leuke activiteiten met een professionele meerwaarde kunt uitvoeren, maar ook gastronomisch geniet in een mooie omgeving? Dan is Gasterij & Catering de SchildHoeve exact wat u zoekt. In de omgeving van Meppel gelegen op een landelijke locatie in Drenthe is dit de plek bij uitstek om met de werknemers en collega’s een leuke dag te beleven.

Wat kan de SchildHoeve voor u betekenen?

De trainingslocatie van De SchildHoeve is geschikt voor vrijwel elke teambuilding- of trainingsactiviteit. Er zijn tientallen opties en spellen en activiteiten die specifiek gericht zijn op het boosten van teamwerk en communicatie. Daarbij zijn er aloude favorieten zoals een quiz of een spelletje “wie is de mol?”. Ook nieuwe trends zoals een escape room en solexrijden mogen niet ontbreken. Daarnaast geniet u ook van de professionele verzorging van de SchildHoeve. Zo is er een ontvangst met koffie, thee en ander lekkers. Zo kunt u genieten van een heus wandelpark en een uitgebreide keuze aan cateringmogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een verrassingsbuffet van de chef of een barbecuebuffet? Afhankelijk van uw gekozen activiteit en uw wensen kan het arrangement geheel op maat gemaakt worden.

Nog andere activiteiten in Meppel

De SchildHoeve organiseert nog veel meer buiten teambuildings. Zo is het mogelijk om onze zalen te huren voor een bedrijfsfeest of een particulier feest. Naast het ter beschikking stellen van onze zalen ontzorgen wij u ook compleet. We nemen de catering en organisatie volledig over zodat het enige dat u hoeft te doen genieten is. Interesse gekregen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte. Wij contacteren u graag terug.

Contact opnemen


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | internet marketing dotsolutions