Trouwen buiten in Drenthe

Steeds meer stellen kiezen ervoor om buiten te trouwen. Zeker bij mooi weer zorgt het voor een extra romantische sfeer tijdens uw bruiloft. Wilt u ook trouwen in een prachtige bosrijke omgeving in Drenthe? Dan biedt De SchildHoeve u een prachtige setting in parktuin De Verleiding, met een grote vijver, vlonder en het bos op de achtergrond. In onze ruime parktuin viert u met familie en vrienden uitgebreid uw trouwdag, van trouwceremonie tot een heerlijk trouwdiner aan lange tafels. 

Neem contact met ons op

Onze Love Deals voor een bijzondere bruiloft

Om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken, hebben we verschillende Love Deals voor u samengesteld. Alle Love Deals zijn inclusief een overnachting in de Bed & Breakfast. De mogelijkheden: 

Houdt u uw bruiloft buiten of juist binnen?

Bij minder mooi weer kunt u ook een indoor locatie op De Schildhoeve boeken. Wij beschikken over 3 zalen met diverse capaciteit zodat ook daar plek is voor al uw bruiloftsgasten. Naast onze prachtige locatie in een landelijke omgeving in Drenthe kunt u niet alleen tijdens uw trouwdag, maar ook op andere dagen gebruik maken van onze professionele cateringservice. Bel ons voor meer informatie vrijblijvend via telefoonnummer 0528 22 00 02, of stuur ons eenvoudigweg een e-mail op info@deschildhoeve.nl. Kies voor buiten trouwen en maak uw trouwdag onvergetelijk.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | hosting dotsolutions