Trouwen in Drenthe

Trouwen in Drenthe, is het altijd al uw droom geweest? Om van dit unieke moment een blijvende herinnering te maken, helpt Gasterij de Schildhoeve u graag bij de organisatie van het trouwfeest. Op onze locatie, de Fluitenberg nabij Hoogeveen, zijn de mogelijkheden zeer divers! Zo kunnen we u helpen met een passende trouwceremonie in Hoogeveen, een huwelijksreceptie of een volledig diner voor uw gasten. Hoe ziet u uw trouwdag voor zich? Samen met ons enthousiaste team maken we er een dag van, die u en uw gasten nog lang zal heugen. 

Aansluiten trouwfeest bij trouwerij

Veel mensen vinden dat een trouwfeest niet mag ontbreken bij een trouwerij in de provincie Drenthe. Wilt u de dag ook goed afsluiten in het bijzijn van uw vrienden en familie? Gasterij de Schildhoeve biedt u een unieke locatie, om uw bruiloft een goed einde te geven. Onze zalen bieden plek voor maximaal vijfhonderd personen, waarbij wij uw zorgen voor het trouwfeest volledig uit handen zullen nemen. Op basis van uw vooraf opgegeven wensen, zorgen wij voor een perfecte uitvoering! 

Trouwceremonie op een unieke locatie

Wilt u het niet bij een trouwfeest alleen laten? Trouwen in onze prachtige parktuin behoort eveneens tot de mogelijkheden! Hierbij kunt u heerlijk in de buitenlucht, met uitzicht op de fraaie parktuin bij onze locatie, trouwen. Mocht het weer dit niet toelaten, dan kunnen we de trouwceremonie ook naar binnen verplaatsen. Om deze unieke ervaring voor u vast te leggen, bieden we de mogelijkheid om een uitgebreide fotoreportage te laten maken. Zo kunt u deze fraaie dag voor altijd laten vereeuwigen in een fotoboek. 

Meer weten over trouwen in Hoogeveen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, die Gasterij de Schildhoeve u te bieden heeft? Onze medewerkers staan u graag geheel vrijblijvend te woord. Op welke manier gaat u trouwen in Hoogeveen? 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | web applicaties dotsolutions