Bruiloft in Drenthe

Als u gaat trouwen gaat u niet alleen een vaste verbintenis aan met uw partner, maar viert u ook echt de liefde tussen jullie als stel. Natuurlijk wilt u dat deze dag perfect verloopt en dat u hier met volle tevredenheid op terug kunt kijken. De SchildHoeve weet hoe belangrijk uw trouwerij voor u en uw partner is en helpt u graag de dag naar wens en verwachting te laten verlopen. 

De mogelijkheden van een bruiloft bij de SchildHoeve

De SchildHoeve is een prachtige trouwlocatie in Fluitenberg (Drenthe), waar u de diverse onderdelen van uw bruiloft kunt organiseren. U kunt bij ons terecht voor de trouwceremonie (zowel binnen als buiten), maar ook voor een mooie fotoreportage in de tuin, de trouwreceptie, het diner of buffet en het trouwfeest. 

Afhankelijk van uw wensen en behoeften, kiest u zelf welke elementen van uw trouwen u bij de SchildHoeve wilt organiseren. Zo kunt u ervoor kiezen om enkel uw ceremonie bij de SchildHoeve te laten plaatsvinden, maar kunt u hierna ook direct de receptie, het diner en/of het feest op onze trouwlocatie organiseren. Het is mogelijk om de catering door onze medewerkers te laten organiseren, maar u kunt er ook voor kiezen om geen catering af te nemen. Wij passen ons geheel aan en zorgen ervoor dat uw trouwerij de mooiste dag van uw leven is. 

Plan uw perfecte trouwerij met de SchildHoeve

Bent u onlangs verloofd en wilt u de perfecte trouwerij gaan plannen? Ga dan in gesprek met de SchildHoeve en leg ons al uw ideeën voor. Wij werken deze ideeën graag uit tot een compleet plan, uiteraard helemaal in overleg. Door nauw met u samen te werken, zorgen we er samen voor dat uw trouwerij werkelijk onvergetelijk wordt.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | ontwerp dotsolutions