Buiten trouwen in Drenthe

Bij het organiseren van een bruiloft, zijn er tientallen dingen waar u over na moet denken. Zo moet u niet alleen beslissen wie u uit gaat nodigen op de bruiloft en hoe u er beide uit wil zien op deze bijzondere dag, maar ook waar u wil trouwen en het trouwfeest wil organiseren. Vindt u het heerlijk om buiten te zijn en trouwt u in het zonnige voorjaar of in de zomer? Dan kunt u een trouwlocatie in de open lucht boeken voor uw huwelijksfeest. De SchildHoeve in Drenthe is de perfecte buitenlocatie voor uw landelijke bruiloft. 

Neem contact met ons op

tuin panorama

Een romantische bruiloft in de frisse buitenlucht

Een trouwerij in de buitenlucht is erg romantisch, zeker als u dit in een groene omgeving doet. U wordt in het echt aan uw partner verbonden en ondertussen heeft u een prachtig uitzicht op de natuur en hoort u de vogeltjes fluiten. Is het mooi weer, dan is er niets beter dan een bruiloft in de open lucht. 

Een trouwlocatie in de frisse buitenlucht is zeker geschikt voor mensen die van de natuur houden, het fijn vinden om buiten te zijn en dicht bij de groene natuur willen zijn op de mooiste dag van hun leven. 

Buiten trouwen op de SchildHoeve

De SchildHoeve is uw ideale trouwlocatie voor een romantische bruiloft in de Drentse buitenlucht. In de groene omgeving van de SchildHoeve kunt u niet alleen een prachtige ceremonie organiseren, maar kunt u ook uw receptie houden, het diner voor uw gasten opdienen en eventueel tot in de late uurtjes feesten. Dit kan volledig buiten, maar ook voor een deel binnen. U kiest helemaal zelf hoe u uw bruiloft in wil vullen en wij zorgen ervoor dat u de mooiste dag van uw leven heeft. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | beter vindbaar dotsolutions