De perfecte trouwlocatie in Drenthe

Vier de dag van uw leven op de perfecte trouwlocatie in Fluitenberg bij Hoogeveen. De Schildhoeve is een prachtige plek in Drenthe, waar u omgeven door de serene natuur in de parktuin uw jawoord kunt geven. Geef een feest naar eigen invulling in een van de zalen of in onze tuin ‘de Verleiding’, die zijn naam eer aan doet. Voor een trouwdag die soepel verloopt en waarbij u zelf nergens meer aan hoeft te denken, bent u bij de Schildhoeve aan het juiste adres. 

Neem contact met ons op
 

Trouwen

Een goede planning van uw trouwdag

Wij organiseren graag uw romantische bruiloft op een zonnige dag in onze parktuin, waar u na de ceremonie prachtige trouwfoto’s kunt laten maken. Is het weer minder mooi wanneer u gaat trouwen, dan is er plaats voor maar liefst 250 gasten in de sfeervolle zaal ‘de Beleving’, zodat uw dag niet in het water valt. U kiest zelf voor de muziek en voor de ceremoniemeester die u gaat trouwen, terwijl wij u de rest graag uit handen nemen. Zo kunt u genieten van de bruiloft zelf, zonder daarbij te hoeven denken aan de planning. Er wordt aan alles gedacht, van trouwceremonie tot avondfeest. Ook kunt u ervoor kiezen om alleen een receptie te houden: van te voren kunt u uw trouwarrangement geheel naar uw wensen invullen.

Een romantische trouwlocatie

De Schildhoeve is al sinds 2005 beschikbaar als trouwlocatie in Drenthe en inmiddels hebben al heel wat stellen hun jawoord gegeven in de sfeervolle parktuin en trouwzaal. Naast een basisarrangement met tal van mogelijke uitbreidingen, zorgen wij standaard voor de lessenaar, kleedruimte en geluidsapparatuur. Omdat zoveel stellen u al voorgingen, hebben wij de nodige ervaring en dienen u dan ook graag van advies, bijvoorbeeld over de keuze van uw trouwfotograaf. De mogelijkheden voor de catering zijn bovendien zeer uiteenlopend, van een door ons gemaakte bruidstaart bij de koffie, tot een vijf gangendiner. Alles is mogelijk op uw droomdag. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | websites dotsolutions