Landelijke trouwlocatie Drenthe

Het kiezen van de juiste trouwlocatie is erg belangrijk bij het organiseren van een onvergetelijke bruiloft. Een goede locatie voor uw bruiloft zorgt namelijk niet alleen voor de juiste sfeer, maar ook voor de mooiste trouwfoto’s. Wilt u in een landelijke, groene en rustige omgeving trouwen in de provincie Drenthe? Organiseer uw bruiloft van bij de SchildHoeve in het Drentse Fluitenberg. 

Neem contact met ons op

Trouwen

De SchildHoeve: uw landelijke trouwlocatie

De SchildHoeve is een grote, ruime en sfeervolle feestlocatie in Drenthe, die u af kunt huren voor verschillende evenementen. Denk hierbij aan bedrijfsfeestjes en verjaardagen, maar ook aan de mooiste dag van uw leven. De SchildHoeve is al jaren een van de populairste landelijke trouwlocaties van de provincie en ook u kunt uw bruiloft hier organiseren

U kiest zelf welke onderdelen van uw bruiloft u bij de SchildHoeve wilt organiseren. Zo kunt u hier alleen de ceremonie laten plaatsvinden, maar kunt u ook bij onze feestlocatie terecht voor uw receptie, het diner met uw gasten en uw feest. 

De perfecte bruiloft met hulp van de SchildHoeve

Wij vinden het uiterst belangrijk dat u met een grote glimlach op uw gezicht terug kunt denken aan uw trouwdag. Daarom doen wij er alles aan om uw bruiloft helemaal naar wens te laten verlopen. Dit betekent niet alleen dat wij onze feestlocatie helemaal volgens uw smaak inrichten, maar ook dat wij u helpen met alle voorbereidingen voor het trouwen. En omdat wij begrijpen dat u iedere seconde van uw trouwdag optimaal wil genieten van de sfeer, nemen wij op de dag zelf alle zorgen voor u uit handen. U hoeft niets te doen, maar u heeft wel de perfecte trouwdag.

Meer weten over onze feestlocatie? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | internet marketing dotsolutions