Mooie trouwlocatie in Drenthe

Veel stellen trouwen in een trouwzaal of bij de burgerlijke stand, om vervolgens een zaaltje voor een feest te huren. Maar voor een echt originele trouwdag kunt u ook denken aan een locatie in de buitenlucht. Onze prachtige parktuin ‘de Verleiding’ op de Schildhoeve in Drenthe biedt u een groene omgeving voor een sfeervol trouwfeest. Met de mogelijkheid om uw trouwfeest in de tuin zelf te geven, of bijvoorbeeld te trouwen in onze gemoedelijke zaal ‘de Beleving’ en de tuin te bewaren voor de trouwreportage. Met een prachtige vijver en een aangrenzend bos staat de parktuin garant voor een droombruiloft.

Neem contact met ons op


Toruwceremonie hoogeveen

De invulling van uw trouwdag

Natuurlijk is niet alleen de trouwlocatie belangrijk, ook de planning van de bruiloft heeft veel om het lijf. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben wij voor u een basisarrangement dat u op allerlei manieren uit kunt breiden om zo uw trouwdag samen te stellen. Kiest u voor een receptie en een fotoshoot, of voor een compleet verzorgde trouwdag met aansluitend een spetterend trouwfeest? Geen bruidspaar is hetzelfde en wij bieden dan ook voldoende alternatieven aan om de dag geheel naar wens te laten verlopen. Trouwen op de Schildhoeve betekent optimaal genieten van de dag van uw leven.

Trouwlocatie de Schildhoeve in Drenthe

Denk bij de mogelijkheden van de invulling aan verschillende mogelijkheden tot inrichting van de zaal of de parktuin waar u bruiloft plaatsvindt, drankarrangementen, buffet of diners met een aantal gangen naar keuze, en nog veel meer… Ook een avondfeest met dranken, nootjes en broodplanken, of zelfs snacks is geheel naar wens in te vullen. Voor meer informatie over onze arrangementen en de mogelijkheden, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen op telefoonnummer 0528-220 002. Ook kun u een e-mail sturen naar info@deschildhoeve.nl, die wij dan zo snel mogelijk zullen beantwoorden. En langskomen op de trouwlocatie zelf mag ook altijd, u vindt een routebeschrijving op onze website. 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions