Trouwceremonie in Drenthe

Drenthe biedt een prachtige omgeving om te trouwen, met veel natuur en een weidse omgeving. In de parktuin ‘de Verleiding’ of een van de aangrenzende zalen op de Schildhoeve, trouwt u dan ook midden in de natuur. Aangrenzend aan een bos, met een brug over de mooie vijver dat voor een romantisch tafereel zorgt, is dit de ideale plek voor uw bruiloft én de trouwreportage.
 

neem contact met ons op
 

Toruwceremonie hoogeveen

De trouwdag van A tot Z geregeld

Trouwen op de Schildhoeve betekent een ontspannen bruiloft waarbij u zoveel mogelijk uit handen wordt genomen, op een prachtige trouwlocatie. De Schildhoeve is al ruim 11 jaar beschikbaar als locatie voor de trouwceremonie en het feest. De trouwzaal ‘de Beleving’ heeft een capaciteit voor 250 gasten en beschikt over een eigen bar. Ook praktische zaken zoals de lessenaar en geluidsapparatuur zijn van te voren aanwezig. Ook kunt u er bij mooi weer voor kiezen om de ceremonie en trouwreportage in de parktuin te houden, wat zorgt voor een romantische sfeer. De parktuin beschikt over een vlonder en het bos op de achtergrond zorgt voor de mooiste foto’s. Deze zorgen dan ook voor een mooie herinnering van deze bijzondere dag in uw leven.

Trouwceremonie en trouwfeest in Drenthe

Wilt u aansluitend aan de trouwceremonie en fotoshoot een mooi feest geven om deze prachtige dag af te sluiten, dan kan dit ook op de Schildhoeve. Met zalen waar ruimte is voor meer dan 500 personen, terrassen die aan de sfeervolle parktuin liggen en tal van mogelijkheden voor de catering wordt uw trouwfeest een schitterende afsluiting van de dag. De dag zelf en het trouwfeest vult u bovendien helemaal zelf in aan de hand van onze diverse mogelijkheden. Voor reservering of meer informatie met betrekking tot de trouwarrangementen kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0528-220 002. Of stuur vrijblijvend een e-mail naar info@deschildhoeve.nl, dan krijgt u zo snel mogelijk antwoord van ons. Langskomen op de Schildhoeve mag natuurlijk ook, een routebeschrijving vindt u op onze website.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website hosting dotsolutions