Trouwfeest in Drenthe

Uw bruiloft moet de mooiste dag van uw leven zijn. Of deze dag inderdaad de allermooiste dag van uw leven is, hangt af van verschillende factoren. Niet alleen van het gezelschap, het eten en drinken en de trouwjurk, maar ook zeker van de locatie. Organiseert u uw trouwfeest in Drenthe en wilt u een mooie en bijzondere locatie voor uw feest? Dan helpt de SchildHoeve u graag om uw bruiloft inderdaad de mooiste dag van uw leven te maken. 

De SchildHoeve: een unieke feestlocatie in een prachtige omgeving

Een bruiloft hoort sprookjesachtig te zijn. Organiseert u uw trouwfeest in Drenthe in de SchildHoeve, dan lijkt het net of u echt in een sprookje zit. De bosachtige omgeving van Fluitenberg waar de feestlocatie in ligt geeft uw feest een bijzondere, natuurlijke en extra romantische sfeer. En omdat de locatie in de buurt van Hoogeveen ligt, kunt u uw feestlocatie ook nog gemakkelijk bereiken. Niet alleen handig voor u, maar ook zeker voor het gezelschap dat naar uw bruiloft komt om de liefde tussen u en uw partner te vieren. 

Wij zijn erg veelzijdig als het aankomt op het organiseren van een bruiloft. Zo is het mogelijk om enkel gebruik te maken van onze groene locatie om te trouwen, maar kunnen we ook andere dingen voor u doen. Zo kunt u bijvoorbeeld de catering uit handen geven, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de drankjes en hapjes die geserveerd worden aan uw gasten.

Trouwen in een groene omgeving? Leg uw bruiloft vast

Wilt u in de sprookjesachtige omgeving van de SchildHoeve vieren dat u getrouwd bent met de liefde van uw leven? Leg de datum van uw feest dan direct bij ons vast. Meer weten? Neem contact met ons op.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions