Trouwfeest locatie in Drenthe

Gasterij en catering de SchildHoeve verzorgt graag de locatie van uw trouwfeest in Drenthe. Geniet van het prachtige uitzicht en de ruimte op onze trouwlocatie in Fluitenberg, nabij Hoogeveen. In een van onze sfeervolle zalen die ruimte bieden voor meer dan 500 gasten en aangrenzende terrassen die uitkijken over de groene parktuin. Ook in de schitterende parktuin kunt u uw huwelijksceremonie en fotoreportage houden.

Neem contact met ons op
 

Toruwceremonie hoogeveen

Zorgeloos genieten van uw trouwfeest

De mogelijkheden op onze huwelijkslocatie in groene omgeving zijn talrijk. Zo kunt u kiezen voor een huwelijksfeest met een hapje en drankje, of voor een receptie met bruidstaart en een kopje koffie. Voor een feest in een van de goed verzorgde zalen, of voor een receptie en fotoreportage in de betoverende parktuin. Met onze eigen cateringservice zorgen wij ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Bovendien hoeft u van te voren alleen uw wensen met ons te bespreken en kunt u op de dag zelf de regie uit handen geven. Zo geniet u van een zorgeloze dag op de mooiste locatie in Drenthe.

Een geschikte locatie voor iedere gelegenheid

Onze prachtlocatie is niet alleen te reserveren voor uw huwelijksfeest. Ook voor een zakelijke bijeenkomst, verjaardag, jubileum, of andere gelegenheden kunt u een zaal of de parktuin van de SchildHoeve reserveren. En wat dacht u van onze catering op locatie? Wilt u deze in een heel bijzonder jasje steken, overweeg dan eens onze Karbecue, die barbecue en catering combineert. Onze grillmeesters bereiden graag de lekkerste stukjes vlees voor u en geven u naar wens bbq-tips. Wilt u onze trouwlocatie reserveren of meer informatie over deze en andere services die wij bieden? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0528 22 00 02 of stuur ons een e-mail naar info@deschildhoeve.nl.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website bouw dotsolutions