Trouwlocatie in Drenthe

Bij het zoeken van een trouwlocatie voor de mooiste dag van uw leven, zijn er veel zaken waar u aan moet denken. Zo moet u niet alleen een trouwlocatie kiezen die bij u past, maar is het ook belangrijk een locatie te kiezen die voldoende ruimte biedt voor uw gasten en gemakkelijk te bereiken is. Wilt u de een locatie voor uw bruiloft die romantisch, uniek en mooi is, maar die bovendien gemakkelijk te bereiken is voor uw gasten? Organiseer uw trouwerij dan bij de SchildHoeve.

De SchildHoeve: een prachtige locatie in een groene omgeving

De SchildHoeve is een prachtige locatie die middenin Fluitenberg ligt: een bosrijke omgeving in de buurt van Hoogeveen in Drenthe. Niet alleen het gebouw zelf is uniek te noemen, de omgeving van de SchildHoeve is dit zeker ook. Vindt u het prettig om in een rustige, groene en natuurlijke omgeving te trouwen, dan is een bruiloft in Fluitenberg zeker een aanrader. U zit er rustig, middenin de natuur en romantisch, maar wel in de directe omgeving van de stad Hoogeveen. 

Wij vinden het belangrijk dat uw bruiloft echt uw droomdag is. Daarom bepalen wij niet wat er gebeurt als u gaat trouwen, maar doet u dit helemaal zelf. Afhankelijk van uw wensen en behoeften, vullen wij uw trouwfeest helemaal voor u in. Of u nu wel of geen catering af wil nemen, of u nu wel of geen bediening wil op uw feest en of u nu een groot of klein feest wil geven: deze unieke locatie in Drenthe is flexibel en maakt alles mogelijk. 

Ga in gesprek met de SchildHoeve

Wilt u een perfecte en onvergetelijke bruiloft organiseren? Ga dan in gesprek met de SchildHoeve om de mooiste dag van uw leven vorm te geven.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website bouw dotsolutions