Trouwen in een bosrijke omgeving

Iedereen heeft weer andere wensen en eisen bij het zoeken van een geschikte trouwlocatie. Sommige mensen vinden het heerlijk om in een drukke stad te zijn op de mooiste dag van hun leven, terwijl andere mensen liever de groene en rustige natuur opzoeken om in het echt aan hun partner verbonden te worden. Hoort u bij de laatste groep? Dan kunt u uw bruiloft organiseren bij de SchildHoeve, een prachtige feestlocatie in het groene Fluitenberg in Drenthe. 

Neem contact met ons op

tuin panorama

Een bruiloft in een groene omgeving: voor wie?

Het organiseren van een bruiloft in een groene, rustige en bosrijke omgeving is vooral geschikt voor mensen die het prettig vinden om een rustige trouwlocatie te boeken. Het gaat om stelletjes die het prettig vinden om buiten te zijn, zich verbonden voelen met de natuur en de rust van de natuur erg fijn vinden voor hun intieme bruiloft. 

Bij de SchildHoeve kunt u buiten in de parktuin trouwen, maar wij hebben ook diverse overdekte ruimtes. Dit betekent dat u bij slecht weer eventueel altijd naar binnen kunt gaan met uw gezelschap. Daarom kunt u niet alleen buiten trouwen in de zomer, maar bent u ook in het voorjaar en in het najaar welkom bij de SchildHoeve voor uw bruiloft. 

Een romantische bruiloft in de Fluitenberg

De SchildHoeve ligt in het prachtige Fluitenberg, een groen en bosrijk gebied in Drenthe. Is uw ideale locatie rustig, stil en lekker dicht bij de natuur? Organiseer uw bruiloft dan bij de SchildHoeve. Wij doen er alles aan om uw dag helemaal naar wens te laten verlopen en uw eerste dag als getrouwd stel echt onvergetelijk te maken. Meer weten over de SchildHoeve? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs om de bosrijke trouwlocatie met eigen ogen te bewonderen.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions