Trouwen in een groene omgeving

Bent u een groot liefhebber van de groene natuur en bent u het liefst de hele dag in de frisse buitenlucht? Boek dan een groene feestlocatie voor de mooiste dag van uw leven. Bij de SchildHoeve in het Drentse Fluitenberg kunt u in een groene omgeving trouwen, dineren en feesten tot in de late uurtjes.

Neem contact met ons op

tuin panorama

Trouwen in een rustige en groene omgeving

Droomt u van een romantische bruiloft in de natuur? Dan bent u bij de SchildHoeve aan het juiste adres. Deze trouwlocatie heeft een prachtige parktuin en biedt alle faciliteiten voor een romantische bruiloft. U kunt hier niet alleen uw romantische ceremonie organiseren, maar u kunt er ook uw receptie geven, het diner serveren aan uw gasten en een mooi feestje bouwen. Dit alles in een rustige, groene en romantische omgeving waar u echt van elkaar kunt genieten. 

Een bruiloft bij de SchildHoeve: alles is mogelijk

Wij begrijpen dat uw bruiloft de mooiste dag van uw leven moet zijn en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u dolgelukkig op deze mooie dag terugkijkt. Dit betekent niet alleen dat wij u helpen de mooiste bruiloft voor u en uw partner te organiseren, maar ook dat wij al uw zorgen uit handen nemen op de dag zelf. U hoeft niets te doen, alleen maar te genieten. Onze medewerkers zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt, de sfeer geweldig is en uw gasten op hun wenken bediend worden. Zo kijkt u niet alleen terug op een mooie bruiloft, maar zijn uw gasten ook onder de indruk. 

Heeft u vragen over onze trouwlocatie in Drenthe? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij al uw vragen direct kunnen beantwoorden.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions