Trouwen in tuin

Trouwen in onze schitterende parktuin, omzoomd door bomen en voorzien van ruime vijver met vlonder, met genoeg plek voor al uw gasten. Ziet u het al voor zich? Op het ruime grasveld staan lange tafels opgesteld waaraan u kunt dineren en de ceremonie wordt gehouden op de vlonder aan de vijver. Bovendien regelen wij de catering tot in de puntjes en is er gratis parkeergelegenheid voor u en uw gasten. Op De SchildHoeve kunt u romantisch trouwen in onze ruime en schitterende tuin. 

Neem contact met ons op

Love Deals voor uw trouwdag in onze parktuin

Er zijn verschillende Love Deals waaruit u kunt kiezen wanneer u trouwt in onze schitterende parktuin. Deze zijn allemaal inclusief romantische overnachting in de Bed & Breakfast: 

Trouwen in een romantische tuin hartje Drenthe

De SchildHoeve ligt nabij Hoogeveen en vormt met zijn romantische parktuin een schitterende setting voor uw bruiloft. Ook wanneer u liever een zaal huurt beschikken wij over drie zalen met terras met ieder een eigen capaciteit. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Mail ons op info@deschildhoeve.nl, of bel ons via telefoonnummer 0528 22 00 02. Wij organiseren graag uw bruiloft in onze parktuin De Verleiding.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website hosting dotsolutions