Trouwen op locatie in Assen

Uw bruiloft is een bijzondere dag en zowel het feest als de locatie moeten dan ook op uw wensen voor die dag aansluiten. Geniet tijdens uw huwelijksdag van een bijzondere trouwlocatie in de omgeving van Assen. De SchildHoeve is een schitterende trouwlocatie te midden van een bosrijke omgeving in Fluitenveen. Hier geeft u elkaar aan de vijver van de parktuin De Verleiding het jawoord en geniet u van een spetterend feest te midden van al uw geliefden. 

Neem contact met ons op

Uw bruiloft op locatie geheel verzorgd

Wij verzorgen uw bruiloft graag van A tot Z aan de hand van een van onze complete pakketten. Hierdoor hoeft u zich tijdens deze bijzondere dag geen zorgen te maken om bijzaken. De pakketten op locatie waaruit u kunt kiezen zijn: 

Trouwlocatie De SchildHoeve nabij Assen

Nabij Assen in Fluitenveen ligt in een bosrijke omgeving De SchildHoeve met haar prachtige parktuin De Verleiding. Met een vijver en vlonder waarop uw huwelijksceremonie zich voltrekt, een fruitgaard, moestuin en verschillende terrassen. Daarnaast zijn er drie zalen op onze locatie waar u naast uw trouwen ook andere privé en zakelijke vieringen kunt houden. Om uw dag met ons te plannen kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0528-220 002, of stuurt u een e-mail via info@deschildhoeve.nl. Wij helpen u graag bij de planning van wat misschien wel de belangrijkste dag van uw leven is.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website beheer dotsolutions