Trouwen op locatie in Emmen

Gaat u trouwen, dan wilt u daar zoveel mogelijk van kunnen genieten. Zonder zorgen over de catering, de trouwlocatie, het trouwfeest en andere belangrijke details. De SchildHoeve is een officiële trouwlocatie nabij de gemeente Emmen, waar u een wettelijk huwelijk of geregistreerd partnerschap kunt laten voltrekken. Wij geven u bovendien graag de mogelijkheid om dit te combineren met de ontvangst van uw gasten, de receptie, het trouwdiner, hapjes en drankjes en uw trouwfeest. Als ervaren cateraar verzorgen wij uw trouwfeest van A tot Z, zodat u echt van deze belangrijke dag kunt genieten. 

Neem contact met ons op

Kies uit de vele LoveDeals voor de perfecte bruiloft

U kunt bij De SchildHoeve uw bruiloft helemaal laten regelen aan de hand van een van de Love Deals die wij aanbieden. Deze bestaan uit een programma met de ceremonie, hapjes, drankjes, de fotoshoot, een trouwdiner en feest en zijn eventueel aan te passen aan persoonlijke wensen. De vaste onderdelen van uw trouwdag op de SchildHoeve: 
De huwelijksvoltrekking: Zowel een wettelijk huwelijk als geregistreerd partnerschap kunnen worden voltrokken op onze prachtige vlonder aan de vijver, tegen een bosrijke achtergrond.

Uw schitterende trouwlocatie in Fluitenveen: De SchildHoeve

Op De SchildHoeve geniet u dus van een schitterende locatie in een bosrijke omgeving en een uitstekende catering. Een ontzorgde trouwdag waar u alleen nog maar van hoeft te genieten. Ook wanneer u op eigen locatie in Emmen wilt trouwen, of voor cateringservice bij andere aangelegenheden kunt u bij ons terecht. Bel ons vrijblijvend op telefoonnummer 0528-220 002 voor meer informatie over de mogelijkheden, of stuur een e-mail naar info@deschildhoeve.nl. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droombruiloft.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | maatwerk web applicatie dotsolutions