Trouwen op locatie in Hoogeveen

Uw huwelijksdag is een speciale dag die u waarschijnlijk maar één keer in uw leven meemaakt. Trouwen is dan ook een bijzonder moment waarbij u elkaar het jawoord geeft tegenover al uw geliefden. Het is dus belangrijk dat uw trouwlocatie aansluit op al uw verwachtingen voor deze sprookjesachtige dag. De SchildHoeve ligt in een schitterende, bosrijke omgeving nabij Hoogeveen en biedt naast trouwzalen een romantische buitenlocatie met parktuin De Verleiding

Neem contact met ons op

Een schitterende trouwlocatie voor jullie bijzondere dag

Op de SchildHoeve kunt u voor uw gehele trouwdag terecht. Van de trouwceremonie tot een spetterend feest ter afsluiting laat in de avond. En dit alles op de prachtige trouwlocatie met een vijver met vlonder, een boomgaard en een moestuin te midden van de bosrijke omgeving. Geniet op dit exclusieve feest van elkaar en van het samenzijn met de mensen waarom u het meest geeft. 

Uw bruiloft van A tot Z geregeld

De SchildHoeve biedt u verschillende Love Deals met complete pakketten om uw bruiloft onvergetelijk te maken. Zo wordt u geheel ontzorgd tijdens de grote dag. Onder andere de ceremonie, het fotomoment, het aansnijden van de taart maar ook alle maaltijden en hapjes en drankjes worden door ons geregeld. Onze ervaren chefs zorgen ervoor dat uw trouwfeest ook op culinair vlak uitstekend geregeld is. 

Geniet vol aandacht van uw trouwfeest

Uw trouwfeest wordt een feest om nooit te vergeten op de prachtige locatie van De SchildHoeve in Hoogeveen. Droom weg tijdens de ceremonie op de vlonder en laat deze bijzondere dag vastleggen tijdens het fotomoment. Ook in een van de zalen kunt u terecht voor uw trouwfeest. Naast trouwen op locatie kunt u bij ons ook andere privé en zakelijke bijeenkomsten houden. Laat die bijzondere datum direct vastleggen door ons te bellen op telefoonnummer 0528-220 002, of stuur ons een e-mail via info@deschildhoeve.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om die belangrijke dag met u te bespreken.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | web applicaties dotsolutions