Trouwen op locatie in Meppel

Gaat u trouwen in Drenthe en bent u op zoek naar de perfecte trouwlocatie? Op De SchildHoeve vlakbij Meppel kunt u trouwen in een schitterende bosrijke omgeving. Geef elkaar het jawoord op de vlonder aan onze vijver, geniet van verse hapjes bereid met ingrediënten uit onze moestuin en feest tot laat in de avond met degenen van wie u het meeste houdt. Uw bruiloft wordt een dag om nooit te vergeten. 

Neem contact met ons op

Geniet van een schitterende trouwdag op maat

Als officiële trouwlocatie biedt De SchildHoeve u de mogelijkheid om uw gehele trouwdag op één plek te laten plaatsvinden. Laat hier uw trouwceremonie voltrekken in de romantische en natuurlijke setting en laat deze belangrijke dag vereeuwigen tijdens uw trouwreportage. En geef na het aansnijden van de taart en een bijzonder trouwdiner een spetterend feest om uw huwelijk te vieren. Ook wanneer u liever trouwt in een besloten zaal biedt de SchildHoeve 3 verschillende zalen die naar wens kunnen worden aangekleed. 

De heerlijkste gerechten tijdens uw trouwdiner

Ook op culinair gebied kunt u uw trouwfeest op locatie naar eigen wens inrichten. Als cateringbedrijf werken wij met verse producten uit onze moestuin en fruitgaard, aangevuld met vlees en vis van kwaliteitszaken. Onze ervaren chefs bereiden met zorg uw trouwdiner met 3, 4 of 5 gangen, een zeer compleet koud en warm buffet, een heerlijke proeverij of een barbecue arrangement. Geniet samen met uw gasten van culinaire hoogstandjes aan de lange tafels in de parktuin of op een van de terrassen. 

Trouwen op De Schildhoeve nabij Meppel

Uw trouwlocatie op De Schildhoeve in Fluitenveen maakt de dag van uw dromen helemaal compleet. Wij verzorgen uw trouwdag van A tot Z, zodat u zelf optimaal kunt genieten van deze belangrijke dag. Overigens kunt u niet alleen voor uw huwelijkslocatie, maar ook voor catering tijdens andere privé en zakelijke aangelegenheden uitstekend terecht bij De SchildHoeve. Neem voor het bespreken van de mogelijkheden voor uw trouwdag vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0528-220 002, of stuur een e-mail naar info@deschildhoeve.nl. Wij informeren u graag over onze Love Deals en uiteraard kunt u onze locatie zelf komen bekijken.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | webapplicatie dotsolutions