Trouwen op toplocatie

Bent u op zoek naar een toplocatie voor uw trouwdag? Een locatie in een romantische, landelijke setting in een bosrijke omgeving? Dan biedt De SchildHoeve nabij Hoogeveen u deze locatie. Bij ons kunt u trouwen op een vlonder aan de vijver in onze prachtige parktuin, met voldoende ruimte voor al uw gasten. Met gratis parkeergelegenheid en catering met producten uit onze eigen moestuin nemen wij u ook graag de organisatie van uw bruiloft uit handen. 

Neem contact met ons op

Een schitterende locatie voor uw speciale dag

De SchildHoeve ligt in een bosrijke omgeving en heeft naast een ruime parktuin 3 zalen van verschillende grootte waar bij minder mooi weer naar kan worden uitgeweken. Houdt uw trouwceremonie op de ruimte vlonder aan het water, geniet van culinaire hoogstandjes aan de lange tafels in het gras en vier een spetterend trouwfeest als afsluiting. Uw gasten worden ontvangen met een glaasje prosecco, midden op de dag wordt de trouwreportage gemaakt en als afsluiting is er een midnightsnack. Na afloop logeert u tijdens uw huwelijksnacht in de Bed & Breakfast

Love Deals voor de gehele organisatie van uw bruiloft

Wij bieden u diverse pakketten op maat aan, onze zeer complete Love Deals. Alle Love Deals zijn inclusief overnachting in de Bed & Breakfast en onbeperkt drankjes. U kunt naast de arrangementen op maat: de Golden Deal, Diamond Deal en Platina Deal, ook kiezen voor een themapakket. Bijvoorbeeld voor een Festival Deal waar uw bruiloft wordt gevierd in een zomerse festivalsfeer. Compleet met lichtjes, bloemen, barbecue en foodtruck(s). 

Trouwen in Drenthe op De SchildHoeve

Trouw op onze toplocatie in parktuin De Verleiding van De SchildHoeve. Met catering van onze chefs, bestaande uit culinaire hoogstandjes en heerlijke drankjes. Ook wanneer u op zoek bent naar een prachtige locatie voor een andere viering, privé of zakelijk, kunt u terecht op De SchildHoeve. Met onze cateringservice brengen wij onze gerechten ook graag bij u op locatie. Neem voor meer informatie over onder andere onze Love Deals geheel vrijblijvend contact met ons op via info@deschildhoeve.nl, of bel ons via telefoonnummer 0528 22 00 02. Vier uw trouwfeest op onze toplocatie.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website ontwerp dotsolutions