Catering bruiloft in Drenthe

Bent u op zoek naar een cateraar voor uw bruiloft in Drenthe? Laat ons u dan allereerst hartelijk feliciteren met uw aanstaande huwelijk. Wij kunnen deze dag voor u geheel verzorgen en u in de watten leggen. U bent bij ons dus aan het juiste adres.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze catering manager Wilfred zal spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

Mogelijkheden catering

De SchildHoeve heeft ruime ervaring in het cateren van grote en kleine evenementen, u beschikt bij ons over vele mogelijkheden. Voor een overzicht van de ruime standaard aanbiedingen die wij doen, kunt u bij de brochures kijken. Wilt u iets unieks, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. U kunt de catering voor uw bruiloft op een door u uitgezochte locatie in Drenthe laten verzorgen, maar ook bij ons in Fluitenberg. Onze chef-koks zijn niet alleen erg bekwaam, maar ook erg flexibel. Het eten is uiteraard van hoge kwaliteit en erg lekker, ook wanneer u speciale dieetwensen hebt. In overleg is erg veel mogelijk.

Waarom catering laten verzorgen door Gasterij & Catering de SchildHoeve?

Wij maken uw feest graag onvergetelijk met een goed verzorgde catering. Uw tuin, serre, woonkamer, kantoor, bedrijfskantine of zelf te bepalen locatie toveren wij om in een sfeervol plaatje! Wij verzorgen graag uw particuliere als zakelijke catering. Onze voordelen op een rijtje:

De Karbecue

Daarnaast heeft u bij ons een leuke en unieke mogelijkheid: de Karbecue. Deze grillmeesters toveren wat u kent uit de achtertuin om tot een zeer smaakvolle, maar ook zeer plezierige, beleving op locatie die u niet snel zult vergeten. De grillmeesters zijn enthousiast over hun werk en dat is te merken! Wanneer u dat wilt, kunnen zij de gasten betrekken in het proces, en uitleg geven van wat ze doen.

De SchildHoeve heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van catering voor verschillende gelegenheden. Hoe u uw huwelijk dan ook voor u ziet, de cateraars van de Schildhoeve zullen er met liefde en kwaliteit een geweldig feest van maken. We nemen u graag de zorg over het eten uit handen, zodat u heerlijk kunt genieten van de mooiste dag van uw leven.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions