Mooiste trouwlocatie in Drenthe

Bent u op zoek naar de mooiste trouwlocatie van Drenthe, om de meest bijzondere dag van uw leven te vieren? Dan biedt de SchildHoeve u een toplocatie, met tot in de puntjes verzorgde zalen rondom een prachtige parktuin. Op zonnige dagen kunt u zowel de trouwceremonie als receptie in de tuin houden. Of kies er bij wat kouder weer voor om alleen de trouwfoto’s buiten te laten maken en uw trouwfeest in één van de zalen te vieren.
 

Neem contact met ons op
 

Trouwen


Uw huwelijk tot in de puntjes verzorgd

Gasterij en Catering de SchildHoeve zorgt graag voor u en uw gasten, zodat u zich nergens om hoeft te bekommeren op deze belangrijke dag. We regelen alles met zorg en aandacht voor u, zoals u van te voren hebt aangegeven. Onze catering maakt gebruik van verse producten en biedt u alleen de hoogste kwaliteit. Dit in combinatie met onze prachtige trouwlocatie maakt uw trouwdag tot een onvergetelijke herinnering. De zalen hebben ieder een eigen terras met een prachtig uitzicht over de parktuin en de natuur daarachter. U kunt ervoor kiezen om alleen de receptie bij ons te houden, maar uw trouwdag ook volledig door ons laten regelen. Hierbij hoeft u zelf alleen de muziek en de ambtenaar van de burgerlijke stand te regelen. 

Locatie en cateraar in Drenthe

Niet alleen uw huwelijksfeest viert u op de SchildHoeve, ook voor andere gelegenheden bieden wij u een geschikte zaal. Met door ons verzorgde catering, die u overigens ook op een andere locatie kunt laten verzorgen. En wilt u een zomerfeest eens heel anders inkleden, dan kunt u kiezen voor onze Karbecue. Onze grillmeesters komen dan graag bij u langs voor een geheel verzorgde catering in barbecue stijl. Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 0528 22 00 02, of stuur een e-mail naar info@deschildhoeve.nl. Langskomen mag ook altijd, voor een routebeschrijving kijkt u op onze website.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | ontwerp dotsolutions