Trouwen

Genieten op de zondag

Een heerlijke lazy sunday afternoon kun je een op een door vertalen naar je bruiloft. Hoe heerlijk is dat? Wie graag een fijne, rustige trouwdag wil heeft aan de zondag de perfecte dag. De sfeer van een zondagse bruiloft is vaak (nog) meer ontspannen, met een gezellige borrel en een culinair dinerbuffet. Ideaal voor de trend van de afgelopen jaren. Hoe ziet zo’n dag eruit? Dat lees jij hieronder:

In de ochtend

Jullie gasten worden ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee..

Op een unieke plek het ja woord geven! Want de ceremonie om jullie liefde te bezegelen vindt plaats op het vlonder bij de vijver of in onze prachtige parktuin. Wij kleden het geheel uiteraard in stijl aan met onder andere witte wedding chairs. Wij dragen zorg voor goede geluidsapparatuur en begeleiding van het geluid. Het bruidspaar draagt zelf zorg voor de ambtenaar van de burgerlijke stand en de muziek tijdens de ceremonie.

(bij slecht weer hebben wij uiteraard een alternatief achter de hand)

Proost!

Daarna moet er uiteraard geproost worden op het kersverse bruidspaar! Dit kan met een heerlijk glaasje bubbels! Voor de liefhebber serveren wij een alcoholvrije variant. Zonder taart geen bruiloft. Het eerste puntje moet natuurlijk worden aangesneden door de bruid en bruidegom! Wij serveren hierbij voor de liefhebbers een kopje koffie of thee.

(Hierbij gaan wij er vanuit dat het bruidspaar zelf de bruidstaart zorg zal dragen.)

Food & Drinks

Borreltijd!! Een mooi moment om foto’s te maken in onze mooie parktuin. Tijdens dit moment zorgen wij dat alle gasten een drankje naar keuze krijgen. Wij schenken frisdranken, vruchtendranken, bier en wijn. Daarbij komen twee overheerlijke hapjes van onze chef. Tijd om aan tafel te gaan. Kiezen jullie voor een heerlijk buffet of een uitgebreide barbecue naar inzicht van onze chef-kok? Onze chef kok heeft de vrije hand in het bepalen van de gerechten. Uiteraard kunt u wel uw wensen kenbaar maken. Proeverij van diverse desserts, welke dit zijn blijft een verrassing. Naar fantasie van onze keuken dus succes verzekerd! Voor iedere gast een bord met culinaire surprises!

Eindig deze speciale en ontspannen dag met een heerlijk kopje koffie of thee met daarbij lekkere chocolaatjes.

Maatwerk

Wij begrijpen dat iedere bruiloft persoonlijk en uniek is. Bovenstaande sunday wedding dient als basis waarna we deze verder in- of aanvullen met jullie persoonlijke wensen. Graag nodigen wij jullie uit op De Schildhoeve voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding. Onder het genot van een kopje koffie, thee of drankje bespreken wij graag jullie wensen. Graag tot snel!

Sunday Wedding

Trouwen in 2023

€ volgt nog

Uitgaande van 35 personen Uiteraard maken wij onze arrangementen graag op maat naar wens van het bruidspaar. In een persoonlijk gesprek horen wij graag wat jullie wensen zijn!

  • Inclusief onbeperkt drankjes
  • Glaasje bubbels
  • Ceremonie op onze vlonder
  • Overheerlijk eten