Trouwceremonie Drenthe (Hoogeveen)

De SchildHoeve als trouwlocatie

Sinds 2005 kan men voor De SchildHoeve kiezen als trouwlocatie in combinatie met het bruiloftsfeest. Het voordeel is voor de meeste bruidsparen dat men in alle rust de gehele dag op dezelfde locatie kan blijven. De sfeer is gezellig en gemoedelijk. Het bruidspaar draagt hierbij zelf zorg voor de ambtenaar van de burgerlijke stand en muziek tijdens de ceremonie. Wij zullen zorg dragen voor goede geluidsapparatuur, een lessenaar, kleedruimte enz.  

Toruwceremonie hoogeveen

Trouwreportage Drenthe

De SchildHoeve in Drenthe is niet alleen een prachtige locatie voor uw trouwfeest of trouwceremonie, maar zij beschikt ook over een prachtige parktuin "De Verleiding", wat uitstekend de gelegenheid biedt voor het bruidspaar om een trouwreportage te maken, die zijn weerga niet kent! Regenachtig weer? Geen zorgen, trouwlocatie De SchildHoeve biedt uitstekende mogelijkheden om ook binnen prachtige foto's te maken van dit kersverse bruidspaar.

All-in-1 trouwlocatie Hoogeveen

Geen gevlieg en gedraaf van locatie naar locatie? Heerlijk genieten van de rust? Dan bent u bij De SchildHoeve in Hoogeveen aan het juiste adres. De Schildhoeve de trouwlocatie voor zowel de trouwceremonie, trouwreportage, buffet of diner en feestlocatie. Wilt u zelfs dat wij de ijsbruidstaart regelen? Geen probleem. Wij doen dit graag. Op zoek naar bijzonder trouwvervoer? Wij hebben de meest uiteenlopende opties. De SchildHoeve in Hoogeveen beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Uw gasten hoeven zich tijdens uw bruiloft dus niet druk te maken over een parkeermeter!

Wij maken al onze arrangementen het liefst met u op maat, naar uw persoonlijke wensen EN budget. Maar wij begrijpen dat u wellicht toch een beetje een idee wilt hebben van prijzen. Graag maken wij een afspraak met u zodat wij (vrijblijvend) een draaiboek inclusief prijsvoorstel kunnen maken. We gaan net zolang door met het aanpassen van uw wensen totdat het ideale (kosten)plaatje ontstaat voor beide partijen. Dat maakt immers ons werk zo leuk!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | webdesign dotsolutions