Trouwceremonie Drenthe (Hoogeveen)

De SchildHoeve als trouwlocatie

Sinds 2005 kan er voor Gasterij & Catering de SchildHoeve gekozen worden als trouwlocatie in combinatie met het bruiloftsfeest. Het voordeel  voor de meeste bruidsparen is dat men in alle rust de gehele dag op dezelfde locatie kan blijven. De sfeer is gezellig en gemoedelijk. Het bruidspaar draagt hierbij zelf zorg voor de ambtenaar van de burgerlijke stand en muziek tijdens de ceremonie. Wij zullen zorg dragen voor goede geluidsapparatuur, een lessenaar, kleedruimte enz.  

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouwen Linda, Ilona of Amber zullen spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

Trouwreportage Drenthe

Gasterij & Catering de SchildHoeve in Drenthe is niet alleen een prachtige locatie voor uw trouwfeest of trouwceremonie, maar beschikt ook over een prachtige parktuin "De Verleiding", wat uitstekend de gelegenheid biedt voor het bruidspaar om een trouwreportage te maken, die zijn weerga niet kent! Regenachtig weer? Geen zorgen, trouwlocatie De SchildHoeve biedt uitstekende mogelijkheden om ook binnen prachtige foto's te maken van dit kersverse bruidspaar.

All-in-1 trouwlocatie Hoogeveen

Geen gevlieg en gedraaf van locatie naar locatie? Heerlijk genieten van de rust? Dan bent u bij De SchildHoeve in Fluitenberg nabij Hoogeveen aan het juiste adres. De SchildHoeve de trouwlocatie voor zowel de trouwceremonie, trouwreportage, buffet of diner en feestlocatie. Wilt u zelfs dat wij de ijsbruidstaart regelen? Geen probleem. Wij doen dit graag. Op zoek naar bijzonder trouwvervoer? Wij hebben de meest uiteenlopende opties. De SchildHoeve in Hoogeveen beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Uw gasten hoeven zich tijdens uw bruiloft dus niet druk te maken over een parkeermeter!

Meer informatie

Wij maken al onze arrangementen het liefst met u op maat, naar uw persoonlijke wensen EN budget. Maar wij begrijpen dat u wellicht toch een beetje een idee wilt hebben van prijzen. Graag maken wij een afspraak met u zodat wij (vrijblijvend) een draaiboek inclusief prijsvoorstel kunnen maken. We gaan net zolang door met het aanpassen van uw wensen totdat het ideale (kosten)plaatje ontstaat voor beide partijen. Dat maakt immers ons werk zo leuk!

Neem contact met ons op


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions