Trouwen in Drenthe

Gefeliciteerd met uw aanstaande huwelijk! Gaat u trouwen in de provincie Drenthe? Dan is gasterij en catering 'De SchildHoeve' wellicht iets voor u.

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouwen Linda, Ilona of Amber zullen spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

Onze locatie

U kunt bij ons alleen uw receptie houden, alleen het trouwfeest, de ceremonie, of vier heerlijk de hele dag op één plek! Onze tuin, die heel toepasselijk 'de Verleiding' heet, is bovendien heel geschikt als locatie voor uw fotoreportage. Denk bijvoorbeeld aan het iconische bruggetje met bos op de achtergrond, of het ruim opgezette park. Voor binnenactiviteiten of bij slecht weer is er onze prachtige zaal, waar u zich prins en prinses kunt voelen.
Wilt u een kijkje nemen op onze locatie? Kom gerust eens langs, of kijk eens bij onze foto's voor een idee hoe het er bij ons uitziet. Uiteraard kunnen we de aankleding met u bespreken en zijn er ruime mogelijkheden.

Door ons georganiseerde activiteiten

Bij De SchildHoeve kunnen wij zoveel uit uw handen nemen als u zelf wilt. We kunnen zelfs activiteiten voor u organiseren! Wilt u uw gasten vermaken met leuke spellen, geheel in het thema van uw bruiloft, terwijl u even met uw fotograaf weg bent voor de fotoreportage? Of wilt u dat wij in overleg met u het trouwfeest organiseren? Ook kunnen wij de aankleding met u bespreken. Ons doel voor uw huwelijk is er de mooiste dag van uw leven van maken!
Naast activiteiten verzorgt Gasterij De SchildHoeve regelmatig catering in Drenthe. U kunt bij ons genieten van verschillende arrangementen, variërend van twee maal koffie met gebak, tot volledige catering van aankomst tot vertrek. Onze ervaren chef-koks zijn flexibel en bekwaam. Dieetwensen en allergieën hoeven dus geen probleem te vormen.

Voor een idee van de mogelijkheden voor uw trouwen, kunt u een kijkje nemen bij de arrangementen, of neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions