Trouwfeest organiseren in Drenthe

Gaat u binnenkort trouwen en zoekt u een unieke locatie voor uw trouwfeest? Dan bent u bij de SchildHoeve aan het juiste adres. Gasterij & Catering de SchildHoeve heeft niet alleen een prachtige locatie in Fluitenberg in Drenthe, maar heeft bovendien jarenlang ervaring in het organiseren van de mooiste, leukste en meest bijzondere feesten.

De mogelijkheden van uw trouwfeest bij de SchildHoeve

Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven en wij begrijpen dit maar al te goed. Om ervoor te zorgen dat u echt vol enthousiasme en tranen van geluk op uw trouwerij terugkijkt, doen wij er alles aan om uw bruiloft geheel naar wens te organiseren. U kunt ervoor kiezen om enkel uw receptie bij de SchildHoeve te organiseren, maar het is ook mogelijk om uw receptie, buffet of diner en feest op onze prachtige locatie te houden. En zoekt u een mooie locatie voor uw trouwfoto's? Dan bent u bij de SchildHoeve ook aan het juiste adres, want Fluitenberg in Drenthe is de ideale locatie voor uw romantische trouwfoto's.

U geeft aan ons door wat voor receptie, diner en/of feest u wilt organiseren en onze medewerkers doen er alles aan om uw feest geheel naar wens te laten verlopen. Zelfs als u hele unieke of zelfs vreemde wensen heeft voor uw trouwerij, doen wij er alles aan om uw wensen in vervulling te laten gaan.

De SchildHoeve: een sfeervolle locatie voor de mooiste dag van uw leven

Bent u een groot liefhebber van groen en natuur? Dan is de SchildHoeve de ideale locatie voor uw trouwerij. Wij beschikken niet alleen over diverse zalen om uw receptie, diner en/of feest binnen te houden, maar bieden ook vele mogelijkheden voor een trouwfeest in de open lucht. Met het bosrijke gebied van Fluitenberg op de achtergrond geniet u van een sprookjesachtige bruiloft, krijgt u de mooiste foto's en heeft u in de warme zomermaanden een ideale buitenlocatie voor uw trouwerij. Geen standaard locatie voor een bruiloft die iedereen snel weer vergeet, maar een unieke locatie voor een geweldige bruiloft.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions