Bruiloft organiseren in Drenthe

Uw eigen bruiloft organiseren kan voor heel wat stress zorgen, aangezien er nogal wat bij komt kijken. Daarom biedt de Schildhoeve de mogelijkheid om de organisatie van uw bruiloft in Drenthe uit handen te geven. Het enige wat u nog hoeft te doen is een ceremoniemeester en muziek meebrengen en te kiezen tussen de aanvullingen op het basisarrangement. Want voor ieder stel is er een passende trouwdag op de Schildhoeve.
 

neem contact met ons op


Trouwen
 

Tal van mogelijkheden voor uw trouwdag

Tot de mogelijkheden behoort het houden van enkel een trouwreceptie, maar ook een ceremonie met aansluitend een trouwreportage, drie tot vijf gangendiner en een spetterend trouwfeest. Of kiest u liever voor ons BBQ arrangement om een originele draai te geven aan uw trouwdag? Wij bieden u graag alle mogelijkheden, zodat de dag van uw leven het karakter van u als stel weerspiegeld. Voor een bepaalde aankleding van het interieur, invulling van de hapjes en drankjes, het trouwen in een zaal of de parktuin, kunt u uw wensen met ons bespreken. Onze parktuin biedt bovendien een prachtige trouwlocatie en achtergrond voor uw trouwreportage.

Wij organiseren graag uw bruiloft

Wilt u alles het liefst uit handen geven, zodat u kunt genieten van de voorbereidingen zonder alle stress te ervaren? Dan kunt u naast uw trouwceremonie ook de organisatie van het trouwfeest aan ons overlaten. Onze professionele catering laat u en uw gasten genieten van heerlijke hapjes en onze prachtige trouwlocatie met parktuin aan het bos doet de rest. Een ontspannen en gemoedelijke sfeer op uw georganiseerde trouwdag naar uw persoonlijke wensen. Voor een afspraak om uw wensen te bespreken of verdere informatie over trouwen in Drenthe kun u ons bereiken op telefoonnummer 0528-220 002. Daarnaast kunt u ons een e-mail sturen op info@deschildhoeve.nl. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een antwoord sturen. Natuurlijk kunt u altijd een kijkje komen nemen op de Schildhoeve, een routebeschrijving staat op onze website.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | hosting dotsolutions