Tuinfeest organiseren in Drenthe

Heeft u een feestje op de planning staan en wilt u uw feestelijke gelegenheid graag buiten plaats laten vinden? Dan kunt u een tuinfeest organiseren bij de SchildHoeve in Drenthe. Of u nu een verjaardag wil vieren, een jubileum op de planning heeft staan of een zakelijk evenement met medewerkers, klanten, investeerders of andere partners op touw wil zetten: het kan allemaal bij de SchildHoeve.

Een tuinfeest met een sprookjesachtige achtergrond

De SchildHoeve ligt in Fluitenberg in Drenthe: een bosrijk gebied dat zich kenmerkt door de prachtige natuur die u op het land vindt. Van grote weilanden tot prachtige bomen die al honderden jaren op de SchildHoeve staan: u vindt het allemaal in Fluitenberg. Zoekt u een sprookjesachtige locatie voor uw feest in de tuin, zodat u echt een unieke sfeer kunt creëren voor uw feestje? Dan bent u bij de SchildHoeve aan het juiste adres. Mooie bijkomstigheid: door de sprookjesachtige achtergrond van uw feestje, krijgt u gegarandeerd geweldige foto's van het evenement. Mooi voor nu, maar ook zeker leuk om later nog eens terug te kijken en de sfeer van uw feest weer helemaal op te roepen.

De SchildHoeve: een locatie voor al uw tuinfeesten

Of u nu een luxe tuinfeest wil organiseren of een vrij informeel en wat meer toegankelijk feest in de tuin wil houden: alles kan bij de SchildHoeve. Geef uw wensen, behoeften en verwachtingen door aan ons personeel en wij doen er alles aan om onze feestlocatie helemaal op te tuigen voor uw evenement. Uiteraard kunt u zelf kiezen of u een feest met hapjes wil organiseren of niet, welke hapjes u op uw feestje wil serveren en welke sfeer uw feest moet krijgen. Het moet uw perfecte feestje worden, dus wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u voor honderd procent tevreden bent.

Meer weten over de mogelijkheden van het organiseren van een feestje in de tuin bij de SchildHoeve? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag door al uw vragen over onze unieke feestlocatie te beantwoorden.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | hosting dotsolutions