Uitvaartverzorging in Drenthe

De uitvaart van een geliefde is een beladen, speciale gebeurtenis waar u veel aandacht aan wilt geven. Bij De Schildhoeve in Drenthe kunt u terecht voor een mooie locatie om uw geliefde te herdenken en een waardig afscheid te verzorgen. In het sfeervolle gebouw kunt u op mooie en ontspannen wijze afscheid nemen.

Samen met u de uitvaart verzorgen

Elke medewerker van De Schildhoeve die te maken heeft met de uitvaart, vindt het belangrijk dat persoonlijke details naar voren komen tijdens de uitvaart. Elke uitvaartdienst of afscheidsceremonie krijgt op persoonlijke manier gestalte, met respect voor de overledene. Bijzondere wensen voor de dienst nemen wij graag met u in behandeling. U kunt per dagdeel terecht in onze speciale ruimte, waardoor er geen druk of haast op de dienst ligt. Er is genoeg tijd voor het afscheid, gevolgd door de informele ontmoeting met alle gasten. Deze kan voorzien worden van koffie en thee, maar ook met een glas wijn of compleet verzorgd. Samen met ons organiseert u een mooie afscheidsceremonie.

De uitvaart kan worden ondersteund met audiovisuele techniek. Muziek en beeld dragen bij aan het persoonlijk afscheid van uw dierbare. Daarnaast kunnen wij op verzoek voorzien in speciale instrumenten zoals een piano, of apparatuur voor videoconferencing. Op die manier kan iemand die niet in staat is om bij de uitvaart aanwezig te zijn, toch de ceremonie volgen. U kunt er ook voor kiezen om de ceremonie vast te laten leggen door een professionele fotograaf of cameraman.

Ook wat betreft catering rondom de uitvaart zijn er verschillende mogelijkheden bij De Schildhoeve. Van een kop koffie of thee met iets lekkers erbij na de uitvaart tot een uitgebreid warm en koud buffet kunnen wij voor u verzorgen. Een besloten diner met directe naasten en geliefden kan ook bij ons op locatie.

Contact

Aangezien het verzorgen van een uitvaart een persoonlijke aangelegenheid is, bespreken wij de opties met u graag in een persoonlijk gesprek. Voor het maken van een afspraak, of voor meer informatie kunt u contact opnemen door te bellen naar 0528 – 220 002 of een e-mail te sturen naar info@deschildhoeve.nl


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | bouw van website dotsolutions