Unieke bruiloft in Drenthe

Uw bruiloft is een van de meeste unieke dagen in uw leven, die u maar al te graag goed wenst te organiseren! Gasterij de Schildhoeve helpt u graag bij de organisatie van uw bruiloft in de provincie Drenthe. Onze locatie, de Fluitenberg nabij Hoogeveen, biedt voldoende ruimte om uw huwelijk op passende wijze in te luiden. Of u nu op zoek bent naar een plek voor een receptie, een diner of een uitgebreid trouwfeest, wij helpen u graag van A tot Z! Met welk type bruiloft in Drenthe kunnen we u van dienst zijn?

Passende trouwceremonie

Een van de mogelijkheden die Gasterij de Schildhoeve u biedt, is een trouwceremonie op maat. Hierbij kunt u heerlijk in de buitenlucht, met uitzicht op onze fraai parktuin, trouwen in het bijzijn van vrienden of familie. Bij slecht weer kunnen we de trouwceremonie naar binnen verplaatsen.

Aansluiten bij deze unieke trouwceremonie in Drenthe, kunnen we deze speciale dag voor u vastleggen in een fotoreportage. De fotoreportage wordt genomen in onze prachtige parktuin, met een grote diversiteit aan bloemen en platen. De ideale plek voor een romantische en unieke trouwfoto!

Een huwelijksreceptie op maat

Naast de mogelijkheid om de volledige trouwceremonie te laten organiseren door ons enthousiaste team, kunt u tevens kiezen voor enkel een huwelijksreceptie in Drenthe. Hierbij kunt u onder het genot van een hapje en een drankje bijpraten met uw gasten, terwijl wij zorgen voor een muzikale begeleiding (indien gewenst).

De huwelijksreceptie in Hoogeveen valt te combineren met een diner of buffet voor uw gasten. Hierbij heeft u de keuze tussen een koud- en warm buffet, afhankelijk van het seizoen en uw persoonlijke voorkeuren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een bruiloft in Hoogeveen? Onze medewerkers staan u graag geheel vrijblijvend te woord om u meer inzicht te geven in de mogelijkheden die wij bieden.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website beheer dotsolutions