Organiseer uw familiefeest bij Gasterij De Schildhoeve

Of u nou een grote of kleine familie heeft, een familiefeest organiseren is altijd een goed idee! Zo heeft u de mogelijkheid om weer eens goed bij te kletsen met familieleden en kunnen ook nieuwe generaties kennis met elkaar maken. Overigens wordt elk familiefeest natuurlijk nog leuker wanneer deze op een goede locatie wordt gegeven. Gasterij De Schildhoeve kan u de juiste locatie aanbieden. Wij kunnen overigens niet alleen de juiste locatie verzorgen, ook kunnen wij u helpen met de organisatie van het feest. Klinkt dit als muziek in de oren? Lees dan snel verder om te zien wat de mogelijkheden voor u zijn.

Familiedag

Naast het geven van een groot feest, kunt u ook kiezen voor activiteiten die u kunt doen met uw familieleden. Wij hebben een groot aanbod aan activiteiten voor jong en oud. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor activiteiten als oud-Hollandse spelen, Schotse highlandgames, zeskamp, handboogschieten en workshops. Wanneer u zelf ideeën heeft voor spellen, kunt u dit natuurlijk doorgeven aan één van onze medewerkers. Naast het verzorgen van activiteiten, kunt u bij ons ook terecht voor de catering. Zo kunt u kiezen voor een lopend buffet of een live kok. Geef ons uw voorkeuren door en wij zorgen ervoor dat uw feest zo wordt georganiseerd zoals u dat wenst.

Maak een afspraak met Gasterij De Schildhoeve

Zou u graag een familiedag of familiefeest willen organiseren en lijkt het u leuk om dit te doen bij Gasterij De Schildhoeve? Maak dan een afspraak met één van onze medewerkers. Onze medewerkers kijken graag met u naar uw wensen en ideeën voor uw familiedag. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0528-220002. Daarnaast kunt u ons ook bereiken via het e-mailadres info@deschildhoeve.nl. Wij kijken ernaar uit om uw feest tot een groot succes te maken!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | internet marketing dotsolutions