Uw trouwdag vieren bij De Schildhoeve in Drenthe

Gaat u trouwen en wilt u dit graag doen op een bijzondere en mooie locatie? Bij Gasterij & Catering de SchildHoeve in Drenthe kunt u terecht voor een prachtige trouwceremonie en bruiloftsfeest. Alle gemakken op één locatie, zodat u op de dag zelf niet hoeft te rennen en vliegen om op tijd te zijn. Op die manier wordt uw trouwdag er één om nooit te vergeten.

Complete verzorging

Het voordeel van uw trouwdag vieren bij De Schildhoeve is dat alles op één locatie voor u wordt geregeld. De ceremonie kunt u houden in onze prachtige parktuin bij mooi weer, of binnen in een van onze sfeervolle zalen. Hierbij zorgt u zelf voor de aanwezigheid van de ambtenaar van de burgerlijke stand en de muziek, en dragen wij zorg voor alles daaromheen. Over de aanwezigheid van goede geluidsapparatuur, een lessenaar, kleedruimtes en andere belangrijke zaken hoeft u zich niet druk te maken.

Onze parktuin De Verleiding

De belangrijkste dag van uw leven wilt u vast graag op mooie wijze vastleggen. Onze parktuin ‘De Verleiding’ biedt in dat geval een goede uitkomst. Hier kunt u door een professionele fotograaf een reportage laten vastleggen van het bruidspaar. De tuin geeft een romantische achtergrond voor stralende foto’s. Op die manier kunt u de bijzondere dag blijven herbeleven met behulp van mooie beelden. De Schildhoeve in Hoogeveen is sinds 2005 een populaire trouwlocatie en heeft de nodige ervaring met het organiseren van bruiloften. Daardoor hebben wij contacten met professionele fotografen uit de omgeving, die met uw persoonlijke voorkeur een fotoreportage van de bijzondere dag kunnen maken.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over trouwmogelijkheden bij De Schildhoeve in Drenthe, zaken omtrent catering en het verloop van de gehele dag? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak, zodat wij alles met u rustig kunnen bespreken. U kunt ons bellen op 0528 – 220 002 of e-mailen naar info@deschildhoeve.nl. 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | webapplicatie dotsolutions