Vergaderen in een prachtige vergaderruimte in Assen


Heeft u binnenkort een belangrijke vergadering of bespreking op de planning staan? Dan is het de moeite waard om een speciale vergaderruimte te boeken. Zo komt u namelijk met al uw collega's terecht in een inspirerende omgeving waar u snel tot nieuwe inzichten kunt komen. De SchildHoeve is een uitstekende locatie voor professionals in de omgeving van Assen. In de bosrijke omgeving komt u tot rust, terwijl u ook een productieve dagbesteding heeft. U vindt de SchildHoeve in Fluitenberg, een landelijke locatie in Drenthe. Uiteraard is de vergaderlocatie eenvoudig te bereiken en kunt u gratis parkeren. 
 

De voordelen van onze vergaderruimte


Tijdens een vergadering moet u zich kunnen richten op de belangrijkste zaken. Daarom is het wel zo prettig wanneer de bespreking van begin tot eind verzorgd wordt. Dan bent u bij de SchildHoeve aan het juiste adres. Wij bieden namelijk ontzorging van A tot Z, zodat u alles bij de hand heeft voor een geslaagde vergadering in regio Assen: 

 

Organiseer een zorgeloze vergadering in Assen


Wilt u graag een inspirerende en originele vergadering in Assen plannen? Neem dan vooral contact op met de SchildHoeve om een vergaderruimte te reserveren. Wij zorgen ervoor dat de bespreking tot in de puntjes is verzorgd. Zo kunnen wij ook voor smakelijke hapjes en drankjes zorgen. Wilt u liever een vergadering in uw eigen bedrijfspand organiseren? Ook dan kunt u bij de SchildHoeve terecht voor de catering van uw evenement. U kunt dit allemaal met ons bespreken door ons te bellen op 0528 726055.

 

Contact opnemen


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website beheer dotsolutions