Vergaderen in Emmen

Een goede vergadering is een productief gebeuren waar belangrijke beslissingen worden genomen en knopen worden doorgehakt. Dat doet u natuurlijk het liefst op een plek waar het goed toeven is. De juiste vergaderlocatie uitkiezen is dan ook een belangrijk onderdeel van het vergaderen. Bent u in de buurt van Emmen op zoek naar een dergelijke locatie? Een locatie die niet alleen een inspirerende omgeving, maar ook alle faciliteiten biedt? Dan hebt u die gevonden met Gasterij & Catering de SchildHoeve. Met maar liefst drie vergaderzalen en tal van extra opties zit u hier goed. 
 

De faciliteiten van de SchildHoeve

Op het terrein van Gasterij & Catering de SchildHoeve vindt u drie vergaderzalen met een capaciteit van 10 tot 250 man. Elke zaal is uitgerust met de nodige apparatuur om een vergadering in goede banen te leiden en geniet bovendien van onbeperkt koffie, thee en water. Leuk om te weten is dat u en uw zakenrelaties gratis kunnen parkeren en de locatie gelegen is nabij afslag Fluitenberg op de A28. Ons bereiken is dus absoluut geen grote moeite. Blijft u de hele dag? Dan kunt u de vergaderarrangementen uitbreiden met onder andere een lunch en diner, maar ook met bijvoorbeeld een luxe lunch en borrel. Wij bieden arrangementen aan voor vergaderingen van vier uur tot en met twaalf uur waarbij lunch en diner inbegrepen zijn. 
 

Vergadering in Emmen

Wilt u uw zakenrelaties eens echt verrassen met iets nieuw? Dan is het ook een optie om te kiezen voor een vergadering midden tussen de Drentse heideschapen. Dankzij onze samenwerking met Schaapskooi Ruinen heeft u de beschikking over een inspirerende vergaderlocatie en alle faciliteiten die u van de SchildHoeve gewend bent. Nog vragen over onze vergaderlocaties of interesse in een vrijblijvende offerte? Neem contact op met ons en wij helpen u graag verder.

Contact opnemen


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | beter vindbaar dotsolutions